Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól fejti ki hatását a gyógyszer? FONTOS!
Mai nap kezdtem el szedni a Symicia nevezetű fogamzásgátlót.
Az eredeti ok az, hogy jövő hónapban utazok el, és elég rossz lenne az egész utam/"nyaralásom",mert pont arra a hétre esne a menstruációm. Felkerestük a nőgyógyászomat, és megbeszéltük, hogy kapok 2-3 hónapra egy fogamzásgátlót: ne hagyjam abba -> nem jön majd meg. Hétfőn jött meg a menzeszem, ma van ugye csütörtök és mondta a doki, hogy ma simán bevehetem az első szemet. Viszont mivel a fő ok nem a védekezés volt, hanem hogy kimaradjon a menzesz... így nem kérdeztem rá, hogy mikor hat. Szóval lényegében ma van a 4.napja a menzeszemnek ... mikortól van teljes védelem? Mert még sosem szeretkezhettem önfeledten(ha értitek:))
Fontos lenne a válasz, köszönöm szépen előre is !!!!!
mint ahogy te is beírtad, mivel nem a menzesz első napján kezdted el szedni, így 7 napig kell kiegészítő védekezés
ha az letelt, akkor már védett vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!