Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igy alkalmas lenne?
Sőt, gumit is használjatok inkább mégis. De csakis ezek mellett! Meg én a helyedben még vagy 2-3 fogamzásgátlót felíratnék, és esetleg a szexet is hanyagolnám úgy egyáltalán.
Nem parázod túl a dolgot egy picit?
Határozottan nem jó ötlet. Vagy rendes fogamzásgátlót kell szedni, vagy óvszer. Az összes többi csak félmegoldás, erősen nem ajánlott.
Legjobb lenne, ha elmennél a nőgyógyászodhoz, és tőle kérnél tanácsot, mert ő tudni fogja, hogy mit írjon fel neked.
Első kommentelő: nem parázom túl,nem akarok babát,viszont magas a vérnyomásom,és emellé nem akarok egyszerüen magas hormon tartalmú gyógyszert szedni.
Második kommentelő: előbb leirtam miért nem akarok fogamzásgátlót szedni.. tudom hogy az lenne a legjobb,de igy is elég arra szedni a gyógyszereket.
Az óvszer lenne az ideális megoldás.
Ha annyira nem akarod, akkor a 3 említett módszer is jó (de azzal szerintem már több a macera, meg a kellemetlenség, mint az óvszerrel...).
De a 72 órás tablettás baromságot gyorsan felejtsd el!
Ui: A pharmatexet nem bevenni kell, hanem a hüvelybe helyezni.
"Második kommentelő: előbb leirtam miért nem akarok fogamzásgátlót szedni.."
Épp az ellenkezőjét írtad:
"Ezért gondoltam szednék fogamzásgátlót"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!