Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12óra 47 perc elteltével vettem be a kimaradt fogamzásátlómat, szerintetek ez még belefér?
Figyelt kérdés
3 hónapja szedek fogamzásgátlót (lindynette 20), eddig sosem felejtettem el, de most reggel mikor 8óra 40kor felkeltem beugrott, hogy nem vettem be, rögtön pótoltam, és este is megint be fogom venni. szerintetek nagy a kockázat hogy teherbe eshetek a következő napokban? volt már valakinek ilyen tapasztalata? köszönöm ha válaszoltok2009. szept. 8. 11:49
1/7 anonim válasza:
Ha 12 órát engedélyeznek, akkor azon túl már nem fér bele szerintem. Nem tudom mennyi lehet a kockázat, de biztos leírja a tájékoztató, hogy mi a helyzet ilyenkor. Bár nem hinném, hogy agyon kell aggódnod magad. :)
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nálam jó néhányszor előfordult, hogy elfelejtette bevenni és csak reggel jutott eszembe és eddig nem lett gyerek belőle. Szerintem most várj 2-3 napig használjatok másodlagos fogamzásgátlást is(óvszert) és akkor már tuti nem lesz gáz. Mostmár beállítottam a telefonom és minden este 8 kor jelez, hogy "gyógyszert bevenni!!! " Így tuti nem felejtem el.
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Az én F.gátlómat 8 órán belül kell bevenni, de volt, hogy csak 12-15 óra múlva vettem be és nem lett semmi.
4/7 anonim válasza:
Sok mindentől függ a dolog, de az esélye megvan a terhességnek. A szakemberek azt írják hogy a legtöbb fogamzásgátló melletti terhesség a kihagyott tablettáknak "köszönhető".
5/7 anonim válasza:
én nem kockáztatnék, inkább óvszer egy hétig, mint egy gyerek...
6/7 anonim válasza:
persze hogy belefér, ne aggódj ne lesz semmi gond.
7/7 A kérdező kommentje:
Na jó egy hetet kibírok óvszerrel:) inkább nem kockáztatok:)
2009. szept. 9. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!