Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes ha nem élvezett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes ha nem élvezett belém?

Figyelt kérdés
Tegnap este lefekudtem egy fiúval es ez volt az első viszont nem volt nálunk gumi , nem élvezett el bennem es utána véreztem is .Mennyi rá az esély hogy terhes vagyok ? Vény nelkul is lehet kapni esemény utanit?
2013. febr. 17. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

te felelőtlen kis p.icsa igencsak nagy esélyed van rá

eseményutánit nem lehet kapni vény nélkül meny anyucihoz h vigyen el nődokihoz íratni

2013. febr. 17. 11:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Na ezért van az általánosítás a fiatalok ellen... Mert vannak ilyen felelőtlen kisfiúk és kislányok (együtt: GYEREKEK) akiknek fingjuk sincs arról amit csinálnak, de azért csak csinálják mer' aza' menő... No kislányom kezdj el gondolkozni hogy fogják hívni a gyerekedet...

Nem fogom elmondani miért, rettentő sokat olvashatsz az elmúlt 5 perc bejegyzéseiben is ezen témával kapcsolatban. Nálad telt be a pohár. A hozzád hasonló csitrik nem érdemlik meg hogy segítsen nekik bárki is. (mondjuk utólag már nem is nagyon lehet.)

2013. febr. 17. 11:54
 3/12 anonim ***** válasza:
És még csodálkoztok, ha leteremtenek titeket. Igen, lehetsz terhes.
2013. febr. 17. 11:56
 4/12 anonim ***** válasza:

úgy látszik elvesztetted a szüzességed

esemény utánit lehet kapni a patikában vény nélkül !!

de másnap kell bevenni hanem az esemény után 1-2 órán belül, DM-ben lehet venni tesztet, ha nem jön meg azzal ellenőrizheted.

azt hiszem itt kapni fogsz hideget-meleget ezért a tettért

ha nem élvezett beléd akkor nagy az esély rá hogy nem, de 1%-ban ott a kisördög, hogy egy kis pici sperma is elég ahhoz

2013. febr. 17. 11:57
 5/12 anonim ***** válasza:

4# Egy kis felhomályosítás tudatlankám...

[link]

[link]

NEM KAP vény nélkül esemény utánit. Hülyeséget ne írj légyszíves. Ha már ennyire agyatlan volt, hogy ilyet csinált...

2013. febr. 17. 12:02
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

[link]

16 év felett kap! a neve sürgősségi fogamzásgátló

2013. febr. 17. 12:05
 7/12 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de még neked áll följebb? Írtad volna ki T/3-ban a kérdést, akkor megúsztad volna a negatív kommenteket is!
2013. febr. 17. 12:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem ,nem allj feljebb.Nyilvan ez egy hiba volt viszont mar megtortent es azzal hogy ocsaroltok itt nem lesz jobb
2013. febr. 17. 12:12
 9/12 anonim ***** válasza:
12%

igen hányingered van tőlünk? nekem meg az ilyen felelőtlen kis p.icsáktól

és azzal h ócsárolunk talán kicsit hatunk az okos buksidra h többet ilyet ne csinálj

és képzeld magamba néztem és én sosem követtem el ilyen hibát mindig is oda tudtam figyelni a védekezésre és szerintem az itt járók 90% ugyan így van ezzel

2013. febr. 17. 12:19
 10/12 anonim ***** válasza:
6# Biztos nem gondolod meg amit írtál? A linken ott van b@szott piros betűkkel, hogy VÉNYKÖTELES... Szóval, NEM nem kap vény nélkül. Pedig már azt hittem tévedtem. De hát nekem mindig igazam van...
2013. febr. 17. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!