Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tíz nappal hamarabb jött meg a menstruációm lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Párommal pont pé-kor voltunk együtt.Védekezésként pharmatex hüvelytablettával védekeztünk.Utána rá pár nappal szédültem,nagyon fájt a hasam,szúrkáló érzést éreztem,és egyszóval terhességi tüneteim voltak.Olvastam pár fórumot hogy a beágyazódásnál lehetségesek ezek a tünetek.Kicsit nyugtalan voltam,de szerettem volna teherbe esni,erre tíz nappal korábban megjött a menstruációm.Nekem egy hétig szokott tartani a menses,most járok a negyedik napnál,de már kezd elmúlni.De az első két napban ugyan annyi jött,mint szokott.Nem tudom mit tegyek??Szerintetek lehetek terhes??2009. szept. 7. 19:55
11/13 anonim válasza:
Ha szeretnél teherbe esni, akkor miért védekeztetek?
12/13 A kérdező kommentje:
Ez olyan megoldás volt,hogy eléggé sok olyat hallottunk erről a hüvelytabiról hogy mellette is terhesek lettek.És a babát még nem terveztük,de én már nagyon szeretnék,és a párom sem lenne ellene ha úgy alakulna.
2009. szept. 7. 21:37
13/13 anonim válasza:
A hüvelytabletta mellett csak akkor lehetsz terhes, ha nem jól használod.
Ha nem tetted fel az együttlét előtt elég korán és nem tudja kifejteni a hatását, ha előtte vagy utána közvetlenül szappannal mosakodtál stb.
Én nem tartom valószínűnek, hogy terhes lennél, mert a terhességnek az idő múlásával egyre egyértelműbb jelei vannak.
Ha valakinek van is vérzése a terhesség alatt, az mindenképpen kevesebb, másabb állagú, rövidebb ideig tart, mint a rendes menstruáció.
A terhesség tünetei nem múlnak el és jönnek vissza, hanem folyamatosan fenállnak és max. fokozódnak. Kb. 12-16 hét körül múlnak el.
Szerintem döntsd el, hogy akarsz-e babát vagy sem, és ha akarsz, akkor ne védekezzetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!