Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tíz nappal hamarabb jött meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tíz nappal hamarabb jött meg a menstruációm lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Párommal pont pé-kor voltunk együtt.Védekezésként pharmatex hüvelytablettával védekeztünk.Utána rá pár nappal szédültem,nagyon fájt a hasam,szúrkáló érzést éreztem,és egyszóval terhességi tüneteim voltak.Olvastam pár fórumot hogy a beágyazódásnál lehetségesek ezek a tünetek.Kicsit nyugtalan voltam,de szerettem volna teherbe esni,erre tíz nappal korábban megjött a menstruációm.Nekem egy hétig szokott tartani a menses,most járok a negyedik napnál,de már kezd elmúlni.De az első két napban ugyan annyi jött,mint szokott.Nem tudom mit tegyek??Szerintetek lehetek terhes??
2009. szept. 7. 19:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok orvos,de ha megjött a mensid,akkor valószinübb,hogy nem vagy terhes.A tünetek,amiket korábban éreztél lehetett a mensi előjele is.Nekem is szokott szúrni és néha görcsölni a hasam úgy,hogy még nincs meg.A melleim érzékenyebbek és néha szédülök és hányingerem van. Ezek lehetnek a terhesség jelei is,de mensivel párosulva kicsit valószínütlennek tartom.
2009. szept. 7. 19:58
 2/13 anonim ***** válasza:
igen lehetsz csinálj tesztet!
2009. szept. 7. 20:02
 3/13 anonim ***** válasza:
Menstruációval _együtt_ terhes? :)) Ha az uterushám levált, a jóisten sem tudja implantálni a preembryót.
2009. szept. 7. 20:06
 4/13 A kérdező kommentje:
De mihelyst megjött,elmúltak a tüneteim.Mostmár csak néha görcsöl a hasam,és a mellem egyáltalán nem feszül.De lehet hogy a tesztnél maradok...
2009. szept. 7. 20:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy rendes menstruáció, lehet a beágyazódás miatt is kevesebb vérzés. Biztosat csak a teszt illetve egy orvos tud mondani.
2009. szept. 7. 20:13
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
tuti hármas ikreid lesznek!
2009. szept. 7. 20:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Hármas ikrek??:):):)Én egyetlen babónak is örülnék:)
2009. szept. 7. 20:37
 8/13 anonim ***** válasza:
nagyim a terhesség félidejéig vérzett mikor nagybátyámmal volt terhes... ennyit arról hogy a terhesek nem menstruálnak.
2009. szept. 7. 21:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak egy dolgot nem értek. Ha tényleg ennyire szeretnél babát,akkor miért nem az a legelső reakciód,hogy futás a gyógyszertárba egy tesztért és forró vonal a nőgyógyásznak,hogy extra sürgős,holnap reggelre adjon időpontot? Mi nem tudhatjuk 100%-ra,hogy igen vagy nem a válasz és valószinüleg nem is hinnél nekünk,akkor pedig higgy a szemednek és csinálj tesztet minél gyorsabban! Jah és kívánom,hogy legyen baba :)
2009. szept. 7. 21:00
 10/13 A kérdező kommentje:
Még várni szeretnék a teszttel kicsit,hogy tényleg elmúlik e hamarabb a mensi.És hátha jelentkeznek tünetek.Nem akarok nagyot csalódni!!!És az az igazság hogy szeretném meglepni a páromat,egy két csíkos teszttel,ami remélem sikerül!!És az pedig hogy nem hinnék nektek,az nem igaz.Csak szeretnék némi önbizalmat kelteni magamban hogy talán a váletlen nekem is sikerülhet!!!Köszönöm a válaszokat.:)
2009. szept. 7. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!