Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szedhetek fogamzásgátlót, és gumit sem tudunk használni, mivel védekezzünk?
Figyelt kérdés
Barátom allergiás a gumira, és meg Trombózis miatt nem szedhetek nőgyógyász által felírt fog.gátlót!
19l
2013. febr. 16. 19:50
21/26 anonim válasza:
akkor most ha nekem nem szabad szednem tablettát, akkor ezzel az erővel én is "átverem" a barátomat.. lehet, h tizenévesen még be lehet etetni ezzel a lányokat, h "allergiás vok rá", de később már azért nem ennyire egyszerű a dolog, és valóban lehet oka, sőt, nem is csak az allergia, hanem egyáltalán, a gumi jelenléte.. én se tudnék pl. úgy szexelni, h pesszárium van bennem.. remélem h értitek az összefüggést. na, az orvosokról meg annyit, h nekem 3 is simán végignézte ahogy fáj a fejem a fogamzásgátlótól, míg végre egy negyedik mondta meg h nem is lett volna szabad szednem....
22/26 anonim válasza:
Pesszárium! bár mivel Mo-n nem elterjedt így kell találnod egy olyan nődokit aki felírja és megtanítja a használatát. Spermicidekkel kombinálják.
A tablettákat, kúpokat stb. hormonmentes helyi fogamzásgátlókat nem ajánlom, csak 70%-os védettséget biztosít.
23/26 anonim válasza:
A pesszárium is gumiból van.
Ha tényleg allergiás a pasi, arra is allergiás lesz, ugyanis szex közben ő is "érintkezik" vele.
24/26 anonim válasza:
én nem tudom elképzelni h pesszáriumot nyomok fel magamnak.. fel se tudnék úgy izgulni, h közben vmi van bennem.. a Pharmatex meg jó, kivéve a tablettát, mert az engem nagyon csípett... de amúgy kényelmes, pl. a kúp, és ha naptármódszerrel, és megszakitással is kombózod, akkor nincs mitől teherbeesni..
26/26 anonim válasza:
nekem a vizsgálat is fáj, úgyh...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!