Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szedhetek fogamzásgátlót, és gumit sem tudunk használni, mivel védekezzünk?
Figyelt kérdés
Barátom allergiás a gumira, és meg Trombózis miatt nem szedhetek nőgyógyász által felírt fog.gátlót!
19l
2013. febr. 16. 19:50
11/26 A kérdező kommentje:
Kedves okoskodók.. NEM VER ÁT, ugyanis ha gumi van rajta, és levesszük piros lesz a pénisze azon része ahol a gumi volt, és ahogy eltávolítjuk róla viszketni kezd neki és egyre csak pirosabb lesz.. ÉS KIVIZSGÁLTÁK, és irritálja ennyire a gumi! GRATULÁLNI TUDOK AZ ORVOS ROKONODNAK, VALÓBAN NAGY SZAKÉRTELME VAN!!!
2013. febr. 17. 00:05
12/26 anonim válasza:
anyád pénzért dug jah csak azért mert ku rva
13/26 A kérdező kommentje:
na, a nagy szakértelmű szülődnek sikerült összehozni egy értelmi fogyatékos gyereket.
2013. febr. 17. 00:08
14/26 A kérdező kommentje:
Kihagytam : aki értelmes válasszal szolgált, annak nagyon szépen köszönöm :)
2013. febr. 17. 00:10
15/26 anonim válasza:
Elég gáz, ha egy urológus ezt mondja... Igenis létezik olyan, hogy valaki allergiás a gumira, legtöbbször nőknél- de ffiaknál is előfordulhat.
16/26 anonim válasza:
Laktexmentes gumit is próbáltatok?
Mert az allergiát 99 %-ban a latex váltja ki.
17/26 anonim válasza:
OFF: én is allergiás vagyok a gumira. Szinte az összeset kipróbáltuk, mindegyiktől ekcémás lett a hüvelyem. Úgyhogy erről ennyit, kedves 38%-os okoska.
18/26 anonim válasza:
"Szinte az összeset kipróbáltuk"
Szinte az összeset? Vagy az összest?
Nem mindegy.
Kb. kettő kivételével ugyanis MINDEGYIK óvszer tartalmaz latexet.
Azt a két latexmenteset is próbáltátok?
19/26 A kérdező kommentje:
Igen próbáltunk már olyat is, nem tudták megmondani melyik összetevőre allergiás a barátom.. De a tünet eddig az összesnél ua. viszketés és pirosodás
2013. febr. 17. 19:15
20/26 anonim válasza:
Nyilván nem próbáltuk ki a leggagyibbakat, erre értettem.
Persze, hogy próbáltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!