Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nem baj, hogyha igy veszem be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem baj, hogyha igy veszem be a gyógyszert? a többit lent olvasd el kérlek

Figyelt kérdés
3 napja hányingerem van, tegnap éjjel 4* hánytam, igaz lenyúltam magamnak, mert simán nem tudtam hányni, csak így, és eszméletlenül hányingerem volt. Gestomix fogamzásgátlót szedek. és ugye a tegnapit (vasárnapi) kihánytam, de nem vettem be újat. A leírásban igy írja, hogy [Abba is hagyhatja a csomag szedését, és folytathatja a 7 napos tablettamentes periódussal. Ha az Ön Fix kezdőnapján akarja a következő csomag szedését elkezdeni,7 napnál rövidebb tablettamentes szünetet tartson. Normális esetben pénteken szoktam az utolsó bogyót bevenni és rá 1 hétre szombaton veszem be az új csomagot. De most ugye ha kiszámolom vasárnapra jön ki a 8. nap, mert azt irja h a kihagyott napot is belekell számolni. Ami az én esetemben nem kihagyott nap, csak kihánytam. és szinte ugyanaz. Ha a következő tabit nem vasárnap, hanem szombaton veszem be mint amúgy, abból nem lesz semmi baj? Meg kicsit félek is a terhességtől. De rendesen szedem max 30 perc eltérésekkel.3-4 órán bellül a tegnapin kivül nem volt se hányás, se hasmenés. és a barátommal amúgy is megszakitással vagyunk együtt, tehát nem belém élvez el. Szeretném kérni a véleményeket.15/L.
2009. szept. 7. 09:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát, nincs mit, bár én is olyan laikus vagyok, mint te. :) Ezt írja a tájékoztató:

Ha a két javaslat valamelyikét követi, terhességgel szemben védett marad. Akkor végül is nem kell kegészítő védekezés. Én lehet, hogy a szünetben azért használnék gumit. Ha elkezded a következő levelet, akkor úgy kell szedni, mint korábban. Vagyis úgy folytatod, mint eddig. Talán nem is fog nagyon bezavarni ez a mostani dolog.

2009. szept. 7. 13:12
 12/17 A kérdező kommentje:

am bocsi h ezt a buta kérdést teszem fel..de ebben az esetben a legfeljebb azt jelenti h maximum 7 napos szünetet lehet tartani? mert igy irja h legfeljebb..

meg irja ugy is h ha a fix napomon akarom bevenni akkor 7 napnál kevesebb tabimentes szünetet tartsak..

2009. szept. 7. 13:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen, azt jelenti, hogy maximum 7 nap az elfelejtett nappal együtt. A fix nap, meg a te esetedben a szombat. Akkor te így 6 napos szünetet tartassz. :)

Amikor kettőt vettem be, az azért volt, mert azt hittem, hogy elfelejtettem előző nap bevenni. :) Pedig nem, csak elkavartam a napokat. Szerencsére azon nem paráztam, hogy terhes leszek, csak azt nem tudtam, hogy akkor most kettőt vegyek-e be. :) Rendesen meg tud hü..íteni ez a bogyó. :)

2009. szept. 7. 13:22
 14/17 A kérdező kommentje:

köszönöm aranyos vagy..:)

Hát Nálam ugy volt h hánytam pénteken..és rákövetkező 1 heti pénteket vettem be..meg ez akkora hülyeség,h irják h vegyünk be egy másik szemet egy tartalák csomagból..milyen tartalék csomagbol?:D 21 van mindegyikbe..jó most nekem lesz egy tartalék csomag,mivel ezt a 5.-t a hétfőt,keddet,szerdát,csütörtököt,pénteket nem szedem be..szóval ha x hónap vagy hét mulva hánynék betudnék ebből venni..mert ezek már ugymond nem kellenek..amúgy szerinted most a mensim mikor fog megjönni???meg akkor véleményed szerint terhesség kizárva?am köszzi a nyugtató válaszokat:)hány éves vagy??

2009. szept. 7. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a mostani szünetben is meg kell jönnie. Ne aggódj, mert akkor lehet, hogy nem jön meg a stressz miatt. Két hét múlva vegyél terhességi tesztet, akkor ki tudod zárni a terhességet. De szerintem nem lehetsz terhes! :) Lassan megyek el itthonról. Azért este még benézek, ha van még kérdésed. Amúgy 27 éves vagyok. Én kicsit több, mint egy éve szedek ilyen bogyót. Eleinte nekem is furcsa volt. :) Szia!
2009. szept. 7. 13:32
 16/17 A kérdező kommentje:
köszii mindent:) szia :)
2009. szept. 7. 13:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Ha valaki tudja,hogy ilyenkor jelentkezik-e a megvonásos vérzés,az írjon léccives!!
2009. szept. 8. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!