Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A hasfájásnak köze van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hasfájásnak köze van a terhességhez?

Figyelt kérdés

Gumi nélkül csináltuk. nem élvezett belém(de lehet h volt elönedv). majd csak 2 hét mulva kell megjönnie de napok óta fáj a hasam (alhas),szerintetek vegyek tesztet vagy várjam meg a 2hetet, hogy megjön-e?

hallottam egy olyan injekciorol amit 3héten belül kell beadni a terhes nöknek. Létezik ilyen?

2009. szept. 6. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Védekezésnél nélküli szexnél hallottuk már, hogy teherbe lehet esni!

Ha attól megnyugszol csinálj egy tesztet és ha nem szeretnétek gyereket gondoljátok végig milyen módszerrel fogtok védekezni, már nagyon sok fajtája létezik a nem kívánt terhesség megelőzésének!

2009. szept. 6. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen hülye városi legendák, meg felelőtlenség miatt pazarolják el az adómat a hozzád hasonló "pedig-nem-élvezett-belém" típusú anyukának meg apukának nem nevezhető szerencsétlen balfékek segélyezésére.
2009. szept. 6. 19:09
 3/6 A kérdező kommentje:
szerintem nem kéne cseszegetni. te is vagy a bnöd is lehet hasonlo helyzetben... egyeltelán nem kérdeztem butaságot. tudom h gumi nélkül terhes lehetek még az elönedvtöl is. de itt az volt a kérdés hogy a hasfájásnak köze van-e ehhez...
2009. szept. 6. 19:19
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem várd meg azt a két hetet még, aztán majd kiderül. addigra hányinger is jöhet. de szerintem a hasfájás bármitől lehet, rossz étel, esetleg stressz..most kezdődött a suli annak is köze lehet hozzá.
2009. szept. 6. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
igen lehet köze. és a második válaszolónak írt reakciódra: az ő barátnője valószínűleg nem fog ilyen helyzetbe kerülni, mert nem fogja gumi nélkül megdugni! izgulj csak ha ilyen buta vagy, meg is érdemled. jah és ilyen injekciót csak szeretnél hogy létezzen.
2009. szept. 6. 20:28
 6/6 A kérdező kommentje:

-köszi.

-én nem izgulok. ha baj van, majd akkor ráérek izgulni. nem? egyépként meg létezik ilyen; egyik ismerösöm tavaly márciusban ilyen modszerrel vetette el, mert az orvosa ajnálotta neki mert még egy bizonyos idön belül volt...

2009. szept. 6. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!