Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hatni fog? (többi lent. )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatni fog? (többi lent. )

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek már több mint egy éve.Kb 1 hete nagyon beteg vagyok..ma miután bevettem a gyógyszert hánytam:S Mennyi időnek kell eltelnie,hogy megint hasson?Köszi a válaszokat!
2013. febr. 12. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
A betegtájékoztató a mérvadó. Mindig leírja mi a teendő ilyen esetben. Kiegészítő védekezés egy hétig biztosan, de mondom az a tuti amit a tájékoztató ír.
2013. febr. 12. 20:16
 2/5 anonim ***** válasza:
ha a gyogyszert kovetoen 4 oran belul hanytal akkor nem szivodott fel,egy hetig hasznaljatok kiegeszito vedekezest.:) amennyiben 4-5 oraval a tabi utan szedted,mar nem befolyasolta a felszivodast. de ha nagyon aggodtok akkor meg hasznaljatok gumit egy hetig.
2013. febr. 12. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
*tabi utan hanytal..elnezest,osszezavarodtam:D
 4/5 A kérdező kommentje:
jelenleg nincs kéznél,de köszönöm a válaszod:)
 5/5 anonim ***** válasza:
neten megtalálod az összes gyógyszer tájékoztatóját....
2013. febr. 12. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!