Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fogamzásgátló tabletta mikor kezd el hatni? Úgy értem az első tabletta után már hat? Vagy kell valamennyi idő?
Figyelt kérdés
2012. dec. 27. 10:41
1/7 anonim válasza:
valamelyik már azonnal, valamelyik egy-két hét. olvasd el a TÁJÉKOZTATÓJÁT
2/7 A kérdező kommentje:
elolvastam.. mindenről írnak benne.. csak arról nem
2012. dec. 27. 10:44
3/7 anonim válasza:
Doki bácsi nem mondta? Talán nála kellene érdeklődni, tekintve, hogy pár tucat fajta fogamzásgátló létezik és nem írtad, hogy Te milyet szedsz :-P
5/7 A kérdező kommentje:
Mistral-t. Elvileg valami új fajta.. Nem mondott semmit az orvos, csak, hogy mikor kezdjem el szedni meg hasonlók. De azt pont nem, én meg ott nem is gondoltam rá.
2012. dec. 27. 11:05
6/7 anonim válasza:
kimásolom neked a fontos részt:
....... Ha követi az előírásokat, a fogamzásgátló tabletta már bevételének első napjától kezdve védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. dec. 27. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!