Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy számomra megfelelő-e még a fogamzásgátló tablettám?
2 éve szedem. Nem előtte nem volt semmi hasonló tünetem.
Azt elfelejtettem írni, hogy 1 hónapja volt egy durva felfázásom. Sokáig véreset pisiltem.
Lehet, hogy a felfázás nem múlt el nyomtalanul, sajnos nagyon könnyű az újrafertőződés, nekem volt egy időszakom, amikor havi szinten jött elő és szenvedtem vele nagyon sokáig, mire végre nem újult ki. Az időpontig próbálj gyógynövény teát inni, azt hiszem nekem a medveszőlőlevél tea vált be, mellette is nagyon sok folyadékot, mert akkor talán nem lesz rosszabb a helyzet. Egyedül a mellfeszülés nem stimmel a felfázáshoz, viszont a haspuffadás igen is ennek a tünete lehet. De az lehet véletlen egybeesésé is, mert ha egy gyógyszer nem megfelelő, akkor nem igazán ilyen tüneteid lennének.
Én most próbálom a 3. fajta gyógyszert, de az előzőektől nem ilyen gondjaim voltak, hanem inkább fejfájás, kiütések jelentek meg rajta, idegrendszeri problémáim lettek, szóval szerintem ha eddig nem volt gond a gyógyszerrel, akkor ezek a problémáid most nem ettől vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!