Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még itt olyanok, akik elhatározták már, hogy soha nem fognak fogamzásgátlót szedni?
Én nem fogok, hacsak vmi miatt nem lesz feltétlenül muszáj. Nem szimpatikus a módszer. Sajnos hormonproblémám van, így első kézből tudom, hogy milyen iszonyatosan szar érzés, ha az ember ciklusa nem működik normálisan. Most azért nem szedek tabit, mert az a gondot nem oldja meg, csak a tünetet fedi el. De ha meg sikerülne valamivel helyreállítani a peteérésem és a ciklusom, akkor nem lenne annyi pénz a világon, amennyiért hajlandó lennék leállítani a fogamzásgátlóval.
Emellett én látom a hátrányait is, nem csak az előnyeit.
"Nem tudom miért ne szedné valaki..."
Mert alapból nem lehet neki vmi miatt pl.?
Vagy látja a környezetében a negatív hatásait, és nem szeretné magán kipróbálni?
Egyik ismerősöm majdnem belehalt a szedésébe 21 évesen. A másiknak ki kellett műteni a melléből egy csomót.
7es,sok féle van,és amúgy is 99,9%nál tökéletesen működik.
Esetleg kis hízás,vagy fogyás,amit mindenkitől hallok...
Köszönöm, nekem nem kell magyarázni, hogy mennyiféle van, tisztában vagyok vele, ugyanis orvosira járok.
Amíg meg tudom oldani a védekezést máshogy (és szerencsére meg tudom), addig nem szándékozom tablettát szedni.
Az meg oké, hogy a hatásfoka igen jó, de igen sokan tapasztalnak mellette mellékhatásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!