Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló injekció. Tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 12:20
1/5 anonim válasza:
Az a baj vele, ha működik nem jön meg. De ha nem működik, akkorsem, ergo nem veszed észre ha babát vársz. Ha nagyon nincs időd a tabira, akkor lehet kapni fogamzásgátnó gyűrűt is, amit a hüvelybe helyeznek fel és 3 héten keresztűl folyamatosan bocsájt ki magából hormonokat. A továbbiakról az orvosnál kérdezősködj, mert ennél többet én se nagyon tudok a dologról :)
2/5 anonim válasza:
Az egyik kolleganőm igy védekezett...és terhes lett,pedig nem szabadna!!
És a doki sem értette,hogy mi történt,mert járt inekcióra!!
Tehát jól gondold meg...ő 5hetes volt amikor kiderült a terhessség!!!
Szegénynek el kellett vetetnie...én ott voltam vele!:(
3/5 anonim válasza:
én is fontolgattam a módszert és rengeteg rosszat olvastam róla, úgyhogy ki is zártam mint fogamzásgátló lehetőséget. a legrosszabb az hogy ha már beadták akkor nincs visszaút, nem hagyhatod abba mint a tablettát ha valamilyen mellékhatás jelentkezik és elég komoly mellékhatásai vannak, keress rá googleben, garantáltan egy perc alatt elfelejted az injekciót. használat után pedig ki tudja mikor tudsz teherbe esni, mert a hatóidő elmúltával sem fogsz x ideig normálisan menstruálni.
4/5 anonim válasza:
sztem ezmárígy önmagában is para h nem menstruálsz tőle. ennyi nekem elégisvolt h letegyek róla:D
nő vagyok, és a nők menstruálnak, ezegy eléggé olyan tulajdonság, ami csak a nőknek adatott meg (persze nem vmi kellemes, tudjuk) de miféle szer lehet az, ami megvonja a nőktől a menzeszt? milyen erős anyagokat pakolhattak bele abba? ez jó ijesztő volt nekem, így maradtam a tablettánál:D
5/5 anonim válasza:
Egyszerre kapsz egy nagy adag hormont... ami nem túl jó. Menzeszed sincs tőle nagyon. Ne akard ezt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!