Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruációkor hogy működik a dugás?
Figyelt kérdés
nem lehet teherbe esni?
ilyenkor mit érez a lány? meg lehet dugni? milyen érzés lenne ez a fiúnak és milyen a lánynak?
2013. febr. 9. 19:41
1/16 A kérdező kommentje:
milyen napokon nem lehet teherbe esni?
2013. febr. 9. 19:42
3/16 A kérdező kommentje:
20
2013. febr. 9. 19:42
4/16 anonim válasza:
nah ahogy ezt a kérdést te megfogalmaztad szerintem még kicsi vagy ehhez
5/16 anonim válasza:
Mindig van esély a terhességre... és ekkor még ajánlottabb gumival védekezni, mert nagyobb a fertőzésveszély. Az, hogy milyen érzés, az teljesen egyénfüggő.
6/16 anonim válasza:
Menstruációkor szerencsés, ha csak az ánusz van dugva!
7/16 anonim válasza:
Így és akkor utálod meg igazán a nőket! Hát gusztus dolga, akkor hajrá!
8/16 anonim válasza:
Én mint igényes pasi azt mondom,hogy egy idő után és csak kapcsolatban. (persze,most ha pucsítana egy playboy cica és éppen meglenne a vöröske,lehet nem ellenkeznék de ha meg is tenném max. az egészségem miatt és nem azért mert undorító)...ez is amolyan "attól függ" dolog...egyébként kapcsiban csak azért csípem,mert símán belemehet és én ezt imááádom :)))
24/F
9/16 anonim válasza:
Hát bakker, én kihánynám a belemeet közben!
10/16 anonim válasza:
dugd be húzd ki, készen van a kicsi ruszki. mellesleg ugyanúgy működik. jobban csúszik. csak készíts oda egy piros törcsit és viseld el ha egy picit véres lesz a farkad. amúgy iylenkor nyugodtan el is mehetsz a csajban, nem lesz baj belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!