Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 2 napja 2 órával a fogamzásgátlo bevétele után hasmenésem volt és nem potoltam a tabéettát, szedtem tovább a többit ez a havi nem müködik?
na várjál ha jól értem..
bevetted a fog gátlót és fosol?
az azt jelenti h nem szívódott fel teljesen a fog gátló..
mellék hatás. menj el orvoshoz ha továbbra is fenn áll,mert akkor nem fog védeni a büdös életben sem.
olvasd el a tájékoztatót...attól függ h hányadik szemet "nem vetted be"... nekem a tájékoztatóban le van bontva h mi van akkor ha az első heti, második heti, harmadik heti-ből marad ki 1 szem... :) mert lehet h ebben a hónapban is teljesen védett vagy, csak attól függ h hányadik tabi maradt ki
milyen tabit szedsz?
nézd meg a tájékoztatóban...
nekem (yasminelle) azt írja:
1.vegye be a kimaradt a tabit és szedje be a csomag további tartalmát, ne tartson tabimentes szünetet, hanem folytassa a kövi csomaggal
2.hagyja abba a megkezdett csomag szedését, tarston tabimentes szünetet (7nap + ami megmaradt tabi) és folytassa a kövi levéllel
magyarul folytattad a tabi szedését...tartasz 7 nap szünetet, ahogy amúgy is kellene és megkezded az új levelet, ami védeni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!