Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így lehet baj? Nagyon félek!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehet baj? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Yasminellét szedek fél éve, rendesen szedem. Most beteg vagyok, nagyon náthás, tegnap ittam Calciomus-ot mert alig kaptam levegőt. A barátom most jött haza, és lefeküdtünk, mert annyira kívántuk egymást! Óvszerrel is védekeztünk, de amikor kivette pár centivel lejjebb csúszott, megigazította és visszatette. A gumi nem szakadt el, semmi ilyesmi. Ugye így nem lehet baj? A gyógyszer hat ha beteg vagyok? Nem volt hányás, hasmenés. Nagyon félek, mert még nem szeretnék kisbabát! 18/L
2009. szept. 5. 14:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Már másnak is írtam, hogy ha valaki gyógyszer mellé óvszert használ, akkor hagyjon fel valamelyikkel. Ha nem akarsz betegséget elkapni, hagyd abba a gyógyszert, védekezz pharmatex-el + óvszerrel.. Az legalább nem hormon, és ugyanúgy megvéd..
2009. szept. 5. 15:29
 12/16 anonim ***** válasza:
igaza van itt mindenkinek... ha szedsz akkor minek ovszer?? ha annyira biztos akarsz lenni akkor: nembaj h lecsuszott... akar kiis szakadhatott volna se lenne baj mert mar kb 3 honapja szeded a tabit
2009. szept. 5. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
bocs.. megjobb "fel eve"
2009. szept. 5. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért zavar titeket az, hogy gumit is gasználnak annyira, hogy a torkát is átharapnátok a másiknak??? :) Nem mindegy nektek??? Írjátok le, hogy szerintetek felesleges pénzkidobás, de ne kövezzétek meg.

Egyébként ezt találtam neten:

A szokásos és alkalmilag beszedett gyógyszerek sem gyakorolhatnak érdemi negatív hatást, a láz annál inkább. Ilyen esetekben vagy azt tartsa szem előtt, hogy a betegnek ne az együttléten járjon az esze, vagy használjanak kiegészítő védekezést, gumióvszerrel.

2009. szept. 5. 18:51
 15/16 anonim ***** válasza:
nah, tevagy az aki "írt nekem" a másik hasonló kérdésnél:D
2009. szept. 5. 19:07
 16/16 anonim ***** válasza:
:) Gondoltam, hogy ugyanazok írnak a két helyre. Akkor nem írom ide még egyszer, hogy mit gondolok. Nekem is fel tudják ba..ni néha az agyam hülyeségekkel, de szerintem ez a kérdés nem olyan. Ha azt írja valaki, hogy a barátja a konyhába élvezett a földre, ő meg nézte és akkor most lehet terhes emiatt, na ez már idegesítő.
2009. szept. 5. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!