Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy valaki teherbe esik attól, ha a
fiú a hasára élvez?
ha lefolyik a hüvelyhez és belekerül akkor lehet terhes hiába szűz. attól hogy szűz, még a szűzhártyán van lyuk, az nem egy egybefüggő hártya, tudod valamin a menzinek is ki kell jönni... az életképességükkel nincs gond, szabadlevegőn is órákig elélnek, a hüvelyben pedig napokig.
2009. szept. 5. 14:15
Lánctalpas tankok gecc....végem van..:D:D
on: menny vissza biosz 6odik osztályba
2009. szept. 5. 14:31
13/21 anonim válasza:
Könnyebben teherbe eshetsz az előnedvtől a hüvelyedbe mint a spermától a hasadra
2009. szept. 5. 15:03
És ha a spermiumok kezében kalapács van? :D
2009. szept. 5. 15:04
Tudod miért olvasgatok ilyen fárasztó kérdéseket?Még ha égnek is áll a hajam,hogy egyes kérdezők milyen sötét agyúak lehetnek? Mert van pár ember akinek nagyon jó humora van,és nagyon jókat nevetek a válaszukon."Lánctalpas tankok"..Mai is érdemes volt ide benéznem..Komolyan már gondoltam arra,hogy nyitok egy oldalt ahová ezeket az idióta kérdéseket egy csokorba teszem,és hozzá rakom ezeket a vicces,jó humorú válaszokat...
2009. szept. 5. 15:18
Te jó ég! Olyan kérdéseket tesznek fel egyesek! Teherbe eshetsz, hogyne! Sőőőt ikreid lesznek..
Könyörgöm! Hány éves vagy egyébként? Azért ez eléggé durva. Akkor lehetsz terhes, ha a fiú beléd élvez, de még akkor sem biztos, de ezért is kell védekezni. Egyébként meg nem lehetsz terhes, ha a hasadra élvez pláne nem! A spermiumok nem tudnak semmit sem áttörni, ez hülyeség. Egyetértek, a mai fiatalok össze-vissza szexelnek, de fogalmuk nincsen az egészről, hogy mi, hogy van.
2009. szept. 5. 15:18
Avval nincs gond ha a hasadra élvez,de VIGYÁZZ a füledbe nem élvezzen mert ott is lyuk van és belefolyik akkor jaj neked!!! Uram isten..még egy üresfejű lény...
2009. szept. 5. 15:20
Szia! A teherbeesés esélye egyenlő a nullával, így lehetetlen teherbe esni. Az meg, hogy ilyen kérdések vannak a válaszolók hibája, akik szerint mindentől teherbe lehet esni, mindenkivel esemény utánit etetnek stb...ott volt a lány esete, akivel feleslegesen vetették be az esemény utánit, és tele lett cisztákkal...Szóval szerintem azon is el kellene gondolkozni, hogy egyesek milyen képtelen válaszokat adnak, nem csak a kérdéseken kell meglepődni.
2009. szept. 5. 20:18
19/21 A kérdező kommentje:
Egyáltalán ki beszélt arról, hogy én vagyok a kérdés alanya? És ki beszélt arról, hogy én lány vagyok -e?
Én is csak meglepődve olvastam bizonyos kérdéseket, meg válaszokat, és kíváncsi lettem. Hogy van -e rá esély. Akármennyi is, de van -e.
Mindig érdekel a minimális és a maximális. A végletek embere vagyok.
Ennyi.
Miért kell ebből akkora ügyet csinálni?
Egyébként elmúltam húsz, és a védekezés alap nálam is, meg a páromnál is.
No, nem kell így leteremteni :) Érdekelte, megkérdezte~
És amúgy nem, nincs esély rá. A spermiumok nem megfelelő közegbe igen hamar elpusztulnak.
2009. szept. 6. 00:55
Kapcsolódó kérdések: