Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mennyi az esélye, hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy valaki teherbe esik attól, ha a fiú a hasára élvez?

Figyelt kérdés
Lefolyhat a nő hasáról a hüvelyébe, és még életképesek maradnak a spermiumok, míg eljutnak odáig?
2009. szept. 5. 13:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
NULLA
2009. szept. 5. 13:10
 2/21 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, de tegyük föl, hogy mégis lefolyik... Ha a lány még szűz, akkor a spermiumok át tudják törni a szűzhártyát?
2009. szept. 5. 13:13
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit ellentmond a fizika törvényeinek... Ezek a spermiumok nem lánctalpas tankok
2009. szept. 5. 13:13
 4/21 anonim ***** válasza:
87%

"át tudják törni a szűzhártyát?"

Hát ezen jót röhögtem! Köszi! :D

2009. szept. 5. 13:14
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az át tudják törni a szűzhártyát dolgon én is röhögtem. Bocsánat, de hányas vagy bioszból?

Van rajta egy lyuk, nincs mit rajta áttörni egy olyan pici valaminek. Szerinted a vér hogy jön ki? Menstruálsz már egyátalán???

Ha annyira parázol tőle, akkor meg ne ülj fel spermával a hasadon, hanem előbb inkább töröld le.

2009. szept. 5. 13:18
 6/21 A kérdező kommentje:
Félreértettetek. Én csak a kérdéseket olvasgatva gondolkodtam el.
2009. szept. 5. 13:20
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Javaslom ne olvassgass ilyen kérdéseket! De ez szűzhártya áttörése beszólás nagyon ciki volt:D:D
2009. szept. 5. 13:30
 8/21 A kérdező kommentje:

Akkor valamit mondok erre a szűzhártya-áttörés dologra is:

igazából az érdekelt, hogy nyilván nagy az út a hastól a méhig, és útközben több akadály is van. Képletesen értettem (igen, jól vette az egyik válaszoló, "tank") csupán.

De ha az egybehangzó válasz az, hogy nem valószínű a terhesség, akkor ez kielégítő a számomra.

2009. szept. 5. 13:45
 9/21 anonim ***** válasza:
78%
olvassál már utána hogy mi kell ahhoz hogy teherbe essél!! ezt imádom hogy a sok tudatalan liba pettingel szexel össze vissza, de hogy mi hogy működik azzal már nincs tisztába!!!!a spermiumok nem olyanok mint pl a kukacok hogy lemásznak, áttörnek és még fel is másznak a méhedig!!!!ha nem a vaginádba vagy a közvetlen környékén ment el a srác akkor nem eshetsz teherbe!!!!!!!!!!!!!!23/L
2009. szept. 5. 14:05
 10/21 anonim ***** válasza:
71%

Gondolkodtál a faszt!

Sötét vagy, mint az éjszaka!

2009. szept. 5. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!