Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek, miért várja el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, miért várja el a férfiak többsége, hogy a nők terheljék a szervezetüket tablettával és spirállal (még, ha egyértelműen bajuk is van tőle)? Ez önzőség a férfiak részéről?

Figyelt kérdés
Lehet ez egy filozófiai kérdés volt,de úgy látom ,még a társadalom ezt el is fogadja.Pontosabban azt,hogy csak a nő dolga a védekezés.Nálam nem fér be ez a felfogás egy harmonikus kapcsolatba.Nektek mi a véleményetek?????

2013. febr. 8. 15:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Már meg is válaszoltad.

Az olyan pasi, aki akkor is ragaszkodik a tablettához, ha a másik nem akarja (bármi is legyen az oka: nem szedheti; rossz a tapasztalata; vagy "csak" fél a mellékhatásoktól), önző dög.

A guminak nincs egészségügyi kockázata szemben a tablettával.

A tabletta nem cukorka.

Ha valaki ÖNKÉNT úgy dönt, hogy vállalja a kockázatot, akkor oké.

De kényszeríteni és kényszerből belemenni ("a barátomnak máshogy nem megy..." - dehogynem, csak jó a beszélőkéje és könnyen meggyőzött róla), nem szabadna.

Szerencsére nem minden férfi ilyen.

Vannak sokan, akiknek számít a másik véleménye és képesek kompromisszumra.

A férfiak egy része viszont azt hiszi, hogy a gumival csak és kizárólag ő hoz áldozatot.

NEM. Gumival a nőknek sem olyan jó,

-de jobb, mintha kaparásra kellene menni

-de jobb, mint minden hónapban pl. hüvelygombától szenvedni (akinek a tablettának csak a pozitív hatásait észleli, az többnyire nem is tiltakozik ellene, hanem önként és dalolva szedi)

-de jobb vele, mintha egyáltalán nem lenne szex.

2013. febr. 8. 15:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Különben pedig a nő sokkal nagyobb kockázatot vállal, mert ő lesz terhes ha történik valami. Én biztos nem bíznék semmiben 100%-ig amit nem én alkalmazok hanem a pasi.
2013. febr. 8. 15:52
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
2* bíztam a férjemre a védekezést, mind a kettő édesen szuszog az ágyában....
2013. febr. 8. 15:59
 14/16 anonim ***** válasza:
már a férfiaknak is fejlesztenek tabit én szedném nyugi :) mert gumiba nem olyan :(
2013. febr. 8. 16:09
 15/16 anonim ***** válasza:
85%

Tőlem is minden pasi elvárta idáig hogy tabizzak .

Aztán most kiderült hogy a májam egyáltalán nincs jól..szóval mostantól gumi van és csókolom.

Szerintem nem csak a pasik hibája hogy így alakult ez az egész ,hanem nagy részben az orvosoké akik tukmálják szinte a fogamzásgátlót, nem megemlítve azt hogy mi lesz ha majd abbahagyod...és persze nem néznek májértéket vagy trombózishajlam vizsgálatot, csak egy teljes vérképet,(mert egy májvizsgálat simán 15-20.000 ft) én már élvezem a mellékhatásokat utólag :(

2013. febr. 8. 16:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem várom el a páromtól hogy szedje, de amúgy sem szedhetné pont a trombózis veszély miatt. A védekezés ettől függetlenül kettőnk dolga, én óvszert mindig intézek, de amikor érett az első alkalom, ő is készült :)

Az összes eddigi barátjával tablettázott, én vagyok az egyetlen "óvszeres". Kicsit sajnálja, bár én túlságosan féltem a történtek után hogy tablettát szedjen. Inkább szexelek egy életen át óvszerben mint hogy egyik reggel ne ébredjen fel mellettem :/ Nekem ehhez ő túl fontos. És nagyon sokat jelent neki hogy ilyen jól állok, másoknak is csak tanácsolni tudom, hogy ne nyaggassák ezzel a párjukat, többet árt mint használ.

2013. febr. 8. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!