Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, miért várja el a férfiak többsége, hogy a nők terheljék a szervezetüket tablettával és spirállal (még, ha egyértelműen bajuk is van tőle)? Ez önzőség a férfiak részéről?
Már meg is válaszoltad.
Az olyan pasi, aki akkor is ragaszkodik a tablettához, ha a másik nem akarja (bármi is legyen az oka: nem szedheti; rossz a tapasztalata; vagy "csak" fél a mellékhatásoktól), önző dög.
A guminak nincs egészségügyi kockázata szemben a tablettával.
A tabletta nem cukorka.
Ha valaki ÖNKÉNT úgy dönt, hogy vállalja a kockázatot, akkor oké.
De kényszeríteni és kényszerből belemenni ("a barátomnak máshogy nem megy..." - dehogynem, csak jó a beszélőkéje és könnyen meggyőzött róla), nem szabadna.
Szerencsére nem minden férfi ilyen.
Vannak sokan, akiknek számít a másik véleménye és képesek kompromisszumra.
A férfiak egy része viszont azt hiszi, hogy a gumival csak és kizárólag ő hoz áldozatot.
NEM. Gumival a nőknek sem olyan jó,
-de jobb, mintha kaparásra kellene menni
-de jobb, mint minden hónapban pl. hüvelygombától szenvedni (akinek a tablettának csak a pozitív hatásait észleli, az többnyire nem is tiltakozik ellene, hanem önként és dalolva szedi)
-de jobb vele, mintha egyáltalán nem lenne szex.
Tőlem is minden pasi elvárta idáig hogy tabizzak .
Aztán most kiderült hogy a májam egyáltalán nincs jól..szóval mostantól gumi van és csókolom.
Szerintem nem csak a pasik hibája hogy így alakult ez az egész ,hanem nagy részben az orvosoké akik tukmálják szinte a fogamzásgátlót, nem megemlítve azt hogy mi lesz ha majd abbahagyod...és persze nem néznek májértéket vagy trombózishajlam vizsgálatot, csak egy teljes vérképet,(mert egy májvizsgálat simán 15-20.000 ft) én már élvezem a mellékhatásokat utólag :(
Én nem várom el a páromtól hogy szedje, de amúgy sem szedhetné pont a trombózis veszély miatt. A védekezés ettől függetlenül kettőnk dolga, én óvszert mindig intézek, de amikor érett az első alkalom, ő is készült :)
Az összes eddigi barátjával tablettázott, én vagyok az egyetlen "óvszeres". Kicsit sajnálja, bár én túlságosan féltem a történtek után hogy tablettát szedjen. Inkább szexelek egy életen át óvszerben mint hogy egyik reggel ne ébredjen fel mellettem :/ Nekem ehhez ő túl fontos. És nagyon sokat jelent neki hogy ilyen jól állok, másoknak is csak tanácsolni tudom, hogy ne nyaggassák ezzel a párjukat, többet árt mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!