Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önzőség, ha az új párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önzőség, ha az új párkapcsolat mellett már kevesebb idő jut a barátnőkre?

Figyelt kérdés

Fél éve járok egy fantasztikus fiúval. Ez életem első komoly kapcsolata, nagyon szeretjük egymást, szóval azt mondhatom, van jövőnk. Sose gondoltam volna hogy nekem összejön valaha is, mindig szerencsétlen voltam a szerelemben, de végre fordult a kocka. Ám eközben a barátnőimre alig van idő! igyekszem velük hétköznap találkozni, de ők még tanulnak, hétköznap koli vagy albérlet van pesten. ezért csak a hétvége marad, amikor illik a párommal lenni... a legtöbb megérti, félek hogy megy idő után besokallnak :-( most i szekálnak, hogy már nem megyek hajnalig tartó buliba, de már nem vágyom... főleg hogy a munkahelyemen nagy a hajtás és örülök ha pénteken még élek! de hetente próbálok egy napot a csajoknak szánni így is, csak nehéz! félek, hogy ha ne adj Isten a barátom elhagy - bár kétlem, de sose tudni mit hoz a sors, nem lesz senkim :-( jogosan! pl itt van a szilveszter! mind a 4 lány máshol akar lenni... viszont a barátommal illene egy helyen lennünk, nem?

normális az, ha idővel kevesebb idő jut a lányokra? :S nem tudok ezer felé szaladni! pasi, meló, család, barátok... én vagyok béna? :-(

23 L

2012. dec. 18. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt ők is megértik, semmi gond sincs!

Te életed te döntesz!

2012. dec. 18. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
nálam is ez van,és megértik.
2012. dec. 18. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én barátnőim is megértik.

Eleinte féltékenyek voltak; pedig láttam és beszéltem velük az iskolában.

De már inkább támogatnak meg tippeket adnak. Igazából ha nekik is lenne barátjuk megértenék és majd meg is fogják.

Amúgy ez természetes hogy nehezen jut idő másra. Csoda ha az ember hétvégén ki tud kapcsolódni a párjával...

2012. dec. 18. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
eleinte az új kapcsolat a fontosabb azzal kell többet törődni utána ez kialakul de nem szabad hanyagolni a barátokat sem :)
2013. jan. 7. 21:23
 5/7 Morzs válasza:

Kedves boldog L!

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz.Kiegészítve csak annyival, hogy azt te tudod neked mennyire fontos ez a kapcsolat, mik a terveid, miért vagy vele stb.

Szerintem biztos hogy könnyebben megértenének a barátnőid, ha ők is olyan kapcsolatban lennének mint te vagy, de persze ez így sem probléma. Aki komolyan számít és akinek te és aki neked fontos a barátaid között, az meg fog maradni. Akár tetszik akár nem, a kapcsolat (a barátnőiddel)nem minőségben, hanem igényben meg fog változni.

Sok sikert!

2013. jan. 7. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:
az igaz barát ilyenkor háttérbe szorul, aztán ha esetleg szakítasz, akkor újra megjelenik, és a vállán sírhatod ki a fájdalmad, aztán mentek együtt bulizni. mi folyamatosan ezt csináltuk :D
2013. jan. 7. 22:31
 7/7 Morzs válasza:
csak az igény változik meg, nem a kapcsolat minősége :)
2013. jan. 7. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!