Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vegyek be esemény utánit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek be esemény utánit?

Figyelt kérdés
Tegnap este próbálkoztunk a barátommal de sajnos akárhányszor felhúzta az óvszert így lelankadt neki. Megpróbáltunk anélkül de mivel nagyon szűk vagyok nagyon nehezen ment be többször is próbálkoztunk egyszer sikerült akkor is körülbelül 2-3 centire volt és 15-20 másodpercig mert utánna abbahagytuk a fájdalom miatt. Kérdeztem tőle belém tuti nem élvezet és figyeltünk az előváladékra is. Utánna még elmentem letussoloni és "jól megmosakodtam" 19 éves vagyok és a menstruációm 23. napján tartok. Az a kérdésem hogy vegyek-e be esemény utánit?
2009. szept. 5. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Az előváladéktól is teherbe lehet esni. Mivel én parázós típus vagyok, biztos, hogy bevenném. A kimosás pedig nem sokat ér, ha ennyivel el lehetne intézni, nem lenne ennyi abortusz. Sok sikert!
2009. szept. 5. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fölösleges, csak elcsesznél magaddal. Mivel nem élvezett beléd és a ciklusod 23. napján voltatok együtt az esélye elég kicsi. De azért azt tudd, hogy a mosakodás nem segít, ha belédélvezett volna.
2009. szept. 5. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:

1. Attól hogy lezuhizol, és jól megmosakodsz, semmit nem jelent, ugyanúgy teherbe lehet esni.

2. Te nem a menzesz 23. napján voltál , hanem a ciklusod 23. napján. Szép is lenne, ha 23 napig menstruálnál :)

3. Ha beállt a ciklusod, akkor elvileg 23. napon már nehezebb teherbe esni. Én jártam így még évekkel ezelőtt, nem vettem be esemény utánit, de nem is lettem terhes szerencsére. Azóta védekezek már. Én azt mondom, ha uti biztosra akarsz menni, vegyél persze. Igaz, nem gyerekjáték az eseményutáni.

Viszont sztem a legjobb ha a pasid a gumit nem bírja, irass tabit.

2009. szept. 5. 09:43
 4/6 anonim ***** válasza:

ha 23 napjan tartassz es ha vigyatzatok nagyon jkcisi az eseje !!

De kerdezzd meg a baratodat hogy biztos e abban hogy vigyazott ... mert ha nem akkor irany a gyogyszertar !!

2009. szept. 5. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
menstruációd 23. napján? szar lehet neked... a ciklusod 23. napján esetleg. ez jó amit leírtál, ha nem megy gumival mert lelandkad akkor arra az a megoldás szerinted meg a barátod szerint hogy akkor gumi nélkül, ugyan kit érdekel az ha teherbe esel? az előváladékra ugyan mégis hogy figyelhetnél? az egy pár csepp átlátszó folyadék, amit nem lehet kiválogatni a te nedveid közül... terhes valószínűleg nem vagy, de eszed az legyen legközelebb.
2009. szept. 5. 10:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nehogy bevedd, többet ártasz vele, mint használsz. Itt sokan össze vissza beszélnek marhaságokat, eszedbe ne jusson bevenni. 23. napon ráadásul el sem ment benned, én akkor sem venném be, ha elment volna bennem. Üdv: Eüs
2009. szept. 5. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!