Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőgyógyászhoz megyek és megvizsgál az kb mennyibe kerül, és ha gyógyszert ír fel azért is pénzt kér?
Figyelt kérdés
ÉS még utána a gyógyszertárban is fizetek a gyógyszerért? Hogy megy ez?2009. szept. 4. 14:29
1/7 anonim válasza:
Csak akkor kell fizetned ha magán nőgyógyászhoz mész, de azért súlyos pénzeket (8-15ezer). A magán orvoslás így megy. Mindenért pénzt kérnek. Ha nem tetszik, akkor nem kell oda menni. Van tb-d, nem?
2/7 anonim válasza:
Ha kórházi rendelésre mész, akkor csak a gyógyszertárban fizetsz. Ha magándokihoz mész, akkor fizetsz egyrészt a dokinak a vizsgálatért, ez olyan 5000 Ft, másrészt fizetsz a gyógyszertárban a gyógyszerért. A tablettának elég változó az ára, attól függ, hogy mennyit fizetsz ott, hogy a doki mit ír fel.
3/7 A kérdező kommentje:
én úgy hallottam hogy kb 7000-10000 ft-ba kerüla nőgyógyász
2009. szept. 4. 14:38
4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2009. szept. 4. 14:39
5/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy kihez mész. Van aki 8000 de hallottam már 12000-ről is.
6/7 anonim válasza:
semmibe sem kerül mert a TB finanszírozza, totál fölösleges privát rendelésre menni, azok is ugyanolyan orvosok, a privátban rendelők többsége sztk alapon is rendel.
7/7 anonim válasza:
Nekem barátnőm mesélte, hogy magánrendelésen nagyon rendes volt a dokija, aztán mikor a sima rendelésére kellett mennie, akkor a doki meg sem ismerte és eléggé bunkó volt vele. Ott annyi a beteg, hogy nem érdekli őket ki vagy és sietnek ahogy csak lehet. Érdeklődj ismerősöktől, hogy kit tudnának ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!