Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abbahagyom a fogamzásgátlót,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abbahagyom a fogamzásgátlót, mire számítsak?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben határozottan éreztem, hogy nem tesz jót nekem. A végső löketet az adta meg a döntésben, hogy néhány napja szúró fájdalmat érzek a vádlimban, és olyan mintha kőből lenne. Nem szeretnék huszonévesen trombózist, ráadásul sajnos dohányzom is, illetve nincsen most szexuális partnerem egy ideje már. Továbbá a megvonásos vérzéssel sem ok valami, ebben a hónapban barnás folyásom volt enyhe hasi görccsel 2 rendes vérzés között félidőben 1 évig szedtem. Mire számíthatok? Jönnek a pattanások (sajnos mitesszerekre hajlamos, zsíros bőröm van, valamit javult a szedés ideje alatt)?
2009. szept. 4. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pattanásokra számíthatsz, ha előtte volt, de a gyógyszertől elmúlt. Lehet hogy a menstruációdba is bezavar ha egy kicsit hogy abbahagyod, mert felborulhat a hormonháztartásod. Amúgy én a te helyedben inkább a cigit tenném le, nem a gyógyszert hagynám abba, a cigi sokkal sokkal többet árt! A vádlid begörcsölése meg szerintem inkább köthető a cigihez, mint a gyógyszerhez. Remélem tudtam segíteni!
2009. szept. 4. 10:24
 2/4 anonim válasza:
100%
Én mikor abbahagytam két hónap múlva tele lettem pattanásokkal, amik csak 1 év múlva kezdtek enyhülni, és a menstruációm is csak 1 év múlva kezdett beállni. Addig össze-vissza volt, és sokat szenvedtem a patikkal is.
2009. szept. 4. 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán egyszerűen nem megfelelő maga a gyógyszer sem. Nem? Ki kellene kérned a nőgyógyászod véleményét, hogy ez mitől lehet.

Szerintem amúgy Te eredendően félhetsz egy esetleges trombózistól. Te félsz a tablettától, pedig a cigi jóval többet árt, és tényleg okozhatja a vádlidban a görcsöt. Mivel a ciginek érszűkítő hatása van, tönkreteszi az ereket (eleinte elsősorban a végtagokban).

Ezért van dohányosoknál(bár elsősorban nagydohányosoknál) hogy vágni kell a végtagokból, mert elhalnak az erek.

És trombózisod a fogamzásgátló tabletta nélkül is lehet. Inkább menj el orvoshoz, ha megismétlődik a dolog, talán csak egyszerű vitaminhiány egyenlőre.

2009. szept. 4. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Én mikor abbahagytam, utána petefészekgyulladásom lett, jah és pattanások nekem is visszajöttek.
2009. szept. 5. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!