Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érdemes a gyógyszert elkezdeni szedni?
Figyelt kérdés
Elszeretnék kezdeni gyógyszert szedni, viszont szerdán kéne megjönnie. Érdemes elmennem mialatt megvan vagy várjam meg amíg elmúlik? Minden esetben megvizsgál előtte normálisan? Ha nem a menzeszem első napján kezdem el szedni, akkor hogy hat/ működik?
Köszönöm előre a válaszokat.:)
2013. febr. 3. 21:25
11/15 anonim válasza:
Én is ezt mondtam jaja.Olyan nincs,hogy nem vizsgál meg.Max hülye az orvos.
12/15 anonim válasza:
most olvasom, hogy valaki azt írta, hogy őt nem vizsgálta meg előtte, engem már akkor is megvizsgált amikor még szűz voltam , utánna meg főleg , honnan tudhatnák, milyen erős hormontartalmú gyógyszert írjanak fel hanem vizsgálnak meg?
13/15 anonim válasza:
Nem tudom melyik valaszolo irta,hogy csak az elso nap lehet szedni a tablettat,de ez nem igaz.Feltalaltak a betegtajekoztatot es az szerintem jobban tudja mint par tudalekos hulyegyerek.Es dehogynem,van olyan orvos aki nem vizsgal meg,es bar nem tudok betekintest nyujtani az eletembe,de en szuzen mentem a dokimhoz,nem vizsgalt meg hanem felirt egy alacsony hormontartalmu tablettat,elmondta a lehetseges mellekhatasokat,es megkert hogyha barmi panaszom van menjek hozza vissza.Ez volt tavaly,es semmi bajom nem lett abbol,hogy nem vizsgalt meg.Had to say that.
15/15 anonim válasza:
Nem vagyok tudálékos hülyegyerek, 6 évig szedtem fogamzásgátlót, akkor még lehet, hogy nem létezett annyi féle mint most, mikor nekem felírták engem szűzen is megvizsgált és utána is. Csak úgy írta fel a gyógyszert, lehet , hogy azóta máskép van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!