Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ettől valami baja?
Figyelt kérdés
Ha a barátnöm bekapja a farkam lehet baja?
És attól ha lenyeli a spermámat lehet terhes?
Természetesen a sex védekezéssel lenne,eddigis ugy volt.csak kiszeretnénk próbálni ezt.
2009. szept. 3. 16:52
11/14 anonim válasza:
Ilyen kérdéseknél mindig ez a kérdés jut eszembe hogy :"És te képviseled a jövő generációját??" mert ha igen akkor régen rossz az emberiségnek...
12/14 anonim válasza:
nézd, sokkal kevesebb "biráló" megjegyzés lenne, ha ezeket a kérdéseket még a szexuális élet megkezdése ELŐTT tennétek fel.
egyébként orális szextől nem lesz terhes, még ha le is nyeli.
13/14 anonim válasza:
neked is, de barátnődnek inkább gáz hogy nem tudja hogy szaporodik a fajtája.
14/14 anonim válasza:
Szerintem se csodálkozz, ha leoltanak mikor ilyen kérdéseket tesztek fel. Azt meg nem mondjátok, hogy biológia órán ezt se tanuljátok. Vagy olyan korán kezditek, hogy még nem is tartotok ott az anyaggal? Azt meg pláne nem értem, hogy miért háborodsz fel a válaszokon. Szerintem ez is nevetséges, én a helyedben meghúznám magam és magam néznék utána a net-en, mert biztosan megtalálnád és akkor hülyének se néznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!