Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ettől valami baja?
Figyelt kérdés
Ha a barátnöm bekapja a farkam lehet baja?
És attól ha lenyeli a spermámat lehet terhes?
Természetesen a sex védekezéssel lenne,eddigis ugy volt.csak kiszeretnénk próbálni ezt.
2009. szept. 3. 16:52
1/14 anonim válasza:
már szexeltetek de még nem tudod hogy ha leszop attól lehet-e terhes? hallod ikrei lesznek...
3/14 anonim válasza:
omg. minek du**ok ha még azt se tudod h kell védekezni te gyökér.inkább előtte járj utána.hány éves vagy 12?
4/14 A kérdező kommentje:
igen sexeltünk,de még nem elégitett ki szájjal.bocsi ugy tuttam itt lehet bármit kérdezni.legalább egy normális válasz adó lehetne aki megmondja nekem h lehet e vagy nem?és kösszi a kedves válaszokat
2009. szept. 3. 17:02
5/14 anonim válasza:
Na, akkor most válaszolok, bár az előbb én is felröhögtem a kérdéseden.
Nem, nem lesz baja, ha bekapja. Esetleg Neked, ha ráharap...
Nem, nem lesz terhes, ha lenyeli, esetleg hányingere...
Hogyan védekeztek? Bocs, csak ezek után már nagyon furdal a kíváncsiság.
6/14 anonim válasza:
Mivel a hüvelynek és a szájnak igazán semmi köze egymáshoz (azon kívül hogy egyesek szerint lyuk lyuk), nem, nem lehet tőle terhes. Persze fertőzéseket így is át lehet ragasztani egymásra
7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,rendesek vagytok h végre küldtetek rendes válaszokat is nem csak oltásokat.hát mivel?gumival védekeztünk
2009. szept. 3. 17:06
9/14 anonim válasza:
erről van egy jó viccem :D
Két sperma találkozik és egyik megkérdezi a másikat:
-Te haver látod valahol a sejtmagot?
-Nem
-Ez nagy szopás...
xDxD
10/14 anonim válasza:
hihetetlenek egyesek. mondjuk szerintem először van petting és utána a szex, de hát ti tudjátok pár éve még így volt. meg mondjuk előtte el kéne olvasni egy pár könyvet, v legalább a neten keresni. esetleg bioszon odafigyelni. habár lehet hogy még olyan fiatalok vagytok h bioszotok sincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!