Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti h nem hat jól?
Figyelt kérdés
Fél éve szedek fogamzásgátlót, Yasminellét! Eddig mindig szombaton jött meg, percre pontosan szedem, most meg 2 hónapja péntek este már megjön. És a mostani sokkal gyengébb volt mint azelőtt. Eddig nagyon erős volt, most meg gyenge. Ez terhesség lenne?? Vagy nem hat? Amúgy védekezünk gumival is(nem leoltást kérek, mi így érezzük biztonságosnak)2009. szept. 2. 20:15
1/2 anonim válasza:
Sztem nincs semmi gáz vele. Bár én mást szedek, de eleinte nekem is vas. este jött meg, de most már hétfő reggel. Nincs semmi baj. L/22
2/2 anonim válasza:
Szerintem se kell aggódnod emiatt! Nekem is egy év után változott egy kicsit. Meg ha idegesebb vagyok vagy fogyok akkor is változó a megjövetele meg a mennyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!