Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megcsináltam tegnap délután a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsináltam tegnap délután a meleg törcsis dolgot, nem jött meg még mindig. Lenne egy olyan kérdésem hogy ebbe a hónapba rengeteg gyógyszert ettem mint pl. Zinnatott ez okozhatja e a késést?

Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Milyen az a meleg törcsis dolog?

Igen,az antibiotikum miatt késhet.

2013. jan. 30. 11:47
 2/18 anonim ***** válasza:
Ha nem szexeltél, és nem vagy terhes, akkor akár az is okozhatja, de bármi más is.
2013. jan. 30. 11:52
 3/18 A kérdező kommentje:

hát azt javasolták hogy meleg vizes törölközött rakjak a hasamra mert az meghozhatja a menzeszt.

3 hete feküdtem le a barátommal utoljára. Élőszőr védekeztünk gumival, a gumi kiszakadt de nem a végénél, és még akkor el sem ment még. Másodszorra , csak fenékbe ment el. Hétfőn kellene megjönni-e a menstruációmnak, de mindig egy két nappal előtte szokott, de most még nem jött meg.

2013. jan. 30. 11:56
 4/18 anonim ***** válasza:
Hétfő előtt 1-2 nappal se ma van még,ne sürgesd:)
2013. jan. 30. 11:58
 5/18 A kérdező kommentje:
elírtam bocsi hétfőn kellett volna megjönni e
2013. jan. 30. 11:59
 6/18 anonim ***** válasza:
" Hétfőn kellene megjönni-e a menstruációmnak, de mindig egy két nappal előtte szokott, de most még nem jött meg." Most akkor mikor kellene megjönni? Ki tudod számolni? Vezetsz esetleg naptárt arrol, hogy mikor volt?
2013. jan. 30. 12:00
 7/18 A kérdező kommentje:
Igen kiszámoltam és hétfőn kellett volna megjönni-e, de mindig előbb szokott egy-két nappal, de most még nem jött meg.
2013. jan. 30. 12:02
 8/18 anonim ***** válasza:

hát, most elmondok egy titkot, jól figyelj! A mensit a meleg türcsi a büdös életben nem fogja meghozni, de más sem.

Ja, és lehetsz akár terhes is.

2013. jan. 30. 12:11
 9/18 A kérdező kommentje:
hát arra már rájöttem én is, de köszönöm!!!
2013. jan. 30. 12:13
 10/18 anonim válasza:

Látogasd meg a nőgyógyászt! Megnézi ultrahangal, plusz csinálnak egy terhességi tesztet.

Nekem pl. már három hónapja nem jött meg. De voltam már dokinál, és kiderült hogy cisztám van, ezért nem jön meg......

2013. jan. 30. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!