Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsináltam tegnap délután a meleg törcsis dolgot, nem jött meg még mindig. Lenne egy olyan kérdésem hogy ebbe a hónapba rengeteg gyógyszert ettem mint pl. Zinnatott ez okozhatja e a késést?
Milyen az a meleg törcsis dolog?
Igen,az antibiotikum miatt késhet.
hát azt javasolták hogy meleg vizes törölközött rakjak a hasamra mert az meghozhatja a menzeszt.
3 hete feküdtem le a barátommal utoljára. Élőszőr védekeztünk gumival, a gumi kiszakadt de nem a végénél, és még akkor el sem ment még. Másodszorra , csak fenékbe ment el. Hétfőn kellene megjönni-e a menstruációmnak, de mindig egy két nappal előtte szokott, de most még nem jött meg.
hát, most elmondok egy titkot, jól figyelj! A mensit a meleg türcsi a büdös életben nem fogja meghozni, de más sem.
Ja, és lehetsz akár terhes is.
Látogasd meg a nőgyógyászt! Megnézi ultrahangal, plusz csinálnak egy terhességi tesztet.
Nekem pl. már három hónapja nem jött meg. De voltam már dokinál, és kiderült hogy cisztám van, ezért nem jön meg......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!