Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihagytam 1 tablettát, ha beszedem 12 órán belül jó, vagy hagyjam ki és szedjem következő nap rendesen?
Figyelt kérdés
tegnap este kellett volna beszednem és most reggel jutott eszembe...
az első héten vagyoka szedésben, mikortól vagyok most védett?
2013. jan. 29. 09:49
1/3 anonim válasza:
Vedd be a hiányzót, akkor is ha így egy nap kettőt veszel be. Ha nem pótolod, nem vagy védett.
2/3 anonim válasza:
Ha kihagysz egy tablettát, és még nem vagy túl a 12 órán, azt amilyen gyorsan csak tudod, be kell venni, mert nem okoz gondot, és véd továbbra is. Ha azonban másnap veszed be a másikkal együtt, általában utána még 7 napig kieg.védekezést kell használni!
3/3 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, 14 orara ra vettem be, remeljuk minden oke.
2013. febr. 7. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!