Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Mennyi idősen kezdtete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyi idősen kezdtetek el fogamzásgátlót szedni? Fiúk! Titeket nagyon zavar, ha gumit kell húznotok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen kezdtem el szedni
2013. jan. 27. 19:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Szedd csak de melette hasznàljatok ovszert is ha men akarsz vèletlenül egy jó kis nemibegséget!
2013. jan. 27. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen zavar a gumi, mert én is mint sok más pasi nem bírjuk a gumit, vagyis anélkül keményebbe áll. de ha kell akkor húzok.
 4/8 anonim ***** válasza:
betegséget
 5/8 anonim ***** válasza:
18 évesen kezdtem el.Szedtem 1 évig.
2013. jan. 27. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

19-22 éves koromig szedtem, az első két évben 30 kilót szedtem fel, egy évig vizsgálgattak, mire rájöttek, hogy pajzsmirigy túltermelést okozott a tabi.

Ha a pasit zavarja az óvszer, akkor részemről akár tovább is állhat, vagy barátkozzon meg az apaság gondolatával, ennyi.

25/N

2013. jan. 27. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Zavar-e a gumi?

Az jobban zavarna, ha összeszednék valamit, vagy ha a lány teherbe esne tőlem.

Inkább felhúzom, mint így járjak.

2013. jan. 27. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
8 évesen kezdtem gumit szedni. Jó kis vizibomba. ;)
2013. jan. 27. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!