Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan védekezzünk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan védekezzünk?

Figyelt kérdés
Már nem vagyok szűz és első aktusnál védekeztünk gumival de abban a hónapban sokat késett de végül megjött. Azóta nagyon félek és nem is mertem lefeküdni a barátommal pedig ő már nagyon akarja. Az oké hogy a gumi az biztonságos helyes használat mellett nem lehet terhes az ember de olvastam már olyat h mégis becsúszott. Tabit nem szedhetek de nem is szednék. A spermicid krémek gumival mennyire jók? Használható gumihoz? Nem roncsolja az anyagát?
2013. jan. 27. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Gumival!
2013. jan. 27. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

A spermicidek többsége roncsolja a gumit, és egyeseket véresre mar.

A gumi a második legjobb védekezési mód, maradjatok ennél. A félelmet meg felejtsd el, mert ha elszakad, lecsúszik, még mindig ott az esemény utáni tabletta.

Tudom, ez nem népszerű gondolat, de ha ennyire félsz, akkor ne élj szexuális életet! Ha sem egy gyerek, sem egy abortusz nem fér az életedbe, akkor gondold át jól, mit teszel!

2013. jan. 27. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:

"A spermicidek többsége roncsolja a gumit"

Ezt hol olvastad?

A pharmatex és a patentex is használható gumival.

Létezik olyan gumi, amit pont a fentiek hatóanyagával, a nonoxynol 9-el síkosítanak.

A fehér lifestyles az.

Kérdező!

Tanulmányozd át az óvszer használati utasítását!

Ha MINDENT betartotok, akkor minimális az esélye, hogy kiszakadjon.

Használhattok spermicides óvszert is, illetve ha nagyon aggódsz, kérd meg a barátodat, hogy vegye ki, mielőtt elélvezne.

2013. jan. 27. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!