Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SÜRGŐSEN SEGÍTSETEK TAPASZTALT...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SÜRGŐSEN SEGÍTSETEK TAPASZTALTAK a pharmatex lágy hüvelykúpot használtam, de mivel eléggé ragadós lettem tőle, a barátomnak vazelint kellett használnia, ez semlegesítheti esetleg a pharmatex hatását?

Figyelt kérdés
Illetve szex után kb 20 perc mulva megfürödtem tusfürdős vízben mert elfelejtkeztem :S mennyire lehet gond ez így?
2013. jan. 26. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez is benne van a tájékoztatóban.

"Amennyiben síkosításra van szükség, a Pharmatex hüvelykúpot és krémeket ajánljuk. Külön síkosító szerek használata egyidejűleg KERÜLENDŐ, mivel így a gyógyszer hatásossága nem garantálható."

Mindent elkövettetek, amit csak lehetett, hogy még annyira se hasson, mint amennyire képes.

10 nap kevés egy terhességi teszthez. Minimum két hét kell!

De ha még benne vagytok a 72 órában, akkor inkább a sürgősségi tablettát ajánlom!

2013. jan. 26. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:
ha esztevenned,itt nem a vazelinnel van a problema.nem,az nem egyengiti a hatasat,en is s=hasznalok neha sikositot es nem lesz baj,errol akadj le.a baj a tusfurdovel van,nagyon lecsokkenti a vedokepesseget,szoval nyomast 72 oras tabit venni
2013. jan. 26. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
utolso vagyok,elnezest a helyesirasert,telorol vagyok.
2013. jan. 26. 18:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Majd lesz baj nálad is.

OTT áll feketén-fehéren a tájékoztatóban, hogy KERÜLENDŐ a plusz síkosítás, mert úgy NEM garantált a hatás.

2013. jan. 26. 18:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Na végül 2 nappal előbb megjött mint kéne ^_^ úgyhogy semmi gond.. Váltottam rendes bogyóra !
2013. febr. 4. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!