Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor hat a fogamzásgátlóm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor hat a fogamzásgátlóm?

Figyelt kérdés
Egy hónapja abbahagytam a fog.gátlóm szedését,mert történt egy kis baleset.Tegnap megint megjött,és újra el kezdtem szedni.Mikortól vagyok védett?Olvastam azt is hogy ha abba hagyja valaki,minimum fél évet kell várni.Ez igaz?Így hogy csak egy hónapot hagytam ki nem is fog hatni?Vagy lesz belőle valami probléma?Légyszi ne bunkó válaszokat írjatok.köszi
2009. szept. 1. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
kb. már 6ezerszer volt ez a kérdés.
2009. szept. 1. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:

inkább válaszoljál, hamár vetted a fáradtságot és ideírtál vmit, előttem szóló.

én mindig azt javaslom h a biztonság kedvéért várjanak min 2 hetet. inkább tovább használjunk óvszert, mint később egy abortusz

2009. szept. 1. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a doki azt mondta, bármit is szedtem előtte, egy hónapot várjak. Igaz, nálam elvileg 1 hét kellett hogy hasson, de megvártam az első hónapot. Addig csináltuk más védekezéssel is. Biztos ami biztos.
2009. szept. 1. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez a fél évet várni nem arra vonatkozik, hogy ha valaki gyereket akar? Abbahagyja a fogigátlót és várni kell pár hónapot a teherbeeséssel, hogy kiürüljön a gyógyszer a szervezetből.
2009. szept. 2. 11:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a NORMÁLIS válaszokat!Tényleg mindenkinek!Az enyémre is az van írva hogy egy hét után hat,de nem vagyok benne olyan biztos.Az a baj az óvszerrel,hogy a párom nem nagyon bírja,de megpróbáljuk hátha.Mégegyszer köszönöm!
2009. szept. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!