Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Honnan tudom, hogy egyfázisú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy egyfázisú vagy többfázisú a fogamzásgátlóm?

Figyelt kérdés
Véletlenül a csütörtöki nap helyett, a pénteki gyógyszert vettem be. Utána néztem, hogy ha egyfázisú a gyógyszerem, akkor ez semmi gondot nem okoz, viszont ha több fázisú akkor nagy gond van. Jangee fogamzásgátlót szedek, rengetegszer átnéztem a betegtájékoztatót, de semmi sincs arról, hogy milyen fázisú lenne. Megtudja valaki mondani, honnan lehet tudni, hogy milyen fázisú? Köszönöm előre is a válaszokat!
2011. aug. 5. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt szedem, egyfázisú! Egyébként, ha több fázisú lenne, akkor elkülönítenék különböző színű tablettákkal.
2011. aug. 5. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Egyfázisú a Jangee, én is azt szedek :) A többfázisúnál nem egyforma színűek a tabletták és a tájékoztató is egyértelműen leírja, hogy melyik színű tablettának pontosan milyen hormontartalma van és hogy milyen sorrendben kell szedni.

26/N

2011. aug. 5. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:

". MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A JANGEE 3 milligramm/ 0,02 milligramm FILMTABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?

A Jangee 3 milligramm/ 0,02 milligramm filmtabletta fogamzásgátló tabletta, és a terhesség megelőzésére szolgál

Mindegyik tabletta kis mennyiséget tartalmaz két különböző női hormonból, nevezetesen a drospirenonból és az etinilösztradiolból."

Amennyiben lehet az utolsó mondatra hagyatkozni,szerintem egyértelmű.A betegtájékoztatóból másoltam neked.Persze a nőgyógyász okosabb nálam.22/F

4/7 anonim ***** válasza:
Egyfázisú, ne aggódj.
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! És ne haragudjatok, hogy ilyet kérdeztem, de nem igazán értek a fogamzásgátlókhoz, ez csak a második levelem. :) De még egyszer köszönöm a válaszokat!:)
2011. aug. 5. 12:04
 6/7 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
28%
Megméred multiméterrel...
2011. aug. 5. 16:56
 7/7 anonim válasza:
enyém többfázisú és mind egyforma
2011. dec. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!