Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Peteéréskor hüvelykúp +...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Peteéréskor hüvelykúp + óvszer + megszakítás ugye elég biztonságos?

Figyelt kérdés

2013. jan. 24. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Javaslom még az erényövet és a betonfalat kettőtök közé :D

Viccet félretéve, jó tudni, hogy valaki legalább gondol a védekezésre...Bár ez kicsit túlzás. Ha óvszerrel csináljátok és utána párod ellenőrzi, hogy nem szakadt e ki...akkor az épp elég. :D

2013. jan. 24. 21:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Mivel nem szedhetek fogamzásgátlót szerintem érthető,hogy vigyázunk
2013. jan. 24. 21:39
 13/17 anonim ***** válasza:

Jó de ha az óvszert megfelelően alkalmazzátok abból nem jut ki semmi, amit hüvelykúpnak fel kéne fognia...Óvszerrel megszakítani is felesleges, mivel elvileg nem jön ki belőle sperma...pénzkidobás, és szerintem sok macera...

(aktus végén ellenőrizzétek hogy rendben van e az óvszer, és ennyi)

2013. jan. 24. 21:42
 14/17 A kérdező kommentje:
A normális választ köszönöm, viszont a cinikus megjegyzéseket nem értem. Az ember pont azért kérdez itt mert érdeklik a normális válaszok, nem pedig a gúnyolódás.
2013. jan. 24. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Most a második válaszomban mi nem volt normális? Figyi ha úgysem hallgatsz másokra akkor minek teszed fel a kérdést?

(oké az első válaszomban megengedtem egy poént, de egyébként teljesen reális indoklást vezettem le miért is felesleges ennyi védekezési mód)

2013. jan. 24. 22:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem a te válaszodra értettem, hanem az előtted lévő gúnyolódóékra. lehet másoknak ez vicces,de inkább kérdezek minthogy hülyeséget csináljak.
2013. jan. 24. 22:15
 17/17 anonim válasza:
Biztos nem vagy több 16-nál.. Ha óvszer van akkor minek még a megszakitás?Kiszakitja akkorát kilő?
2013. jan. 27. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!