Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Peteéréskor hüvelykúp + óvszer + megszakítás ugye elég biztonságos?
Javaslom még az erényövet és a betonfalat kettőtök közé :D
Viccet félretéve, jó tudni, hogy valaki legalább gondol a védekezésre...Bár ez kicsit túlzás. Ha óvszerrel csináljátok és utána párod ellenőrzi, hogy nem szakadt e ki...akkor az épp elég. :D
Jó de ha az óvszert megfelelően alkalmazzátok abból nem jut ki semmi, amit hüvelykúpnak fel kéne fognia...Óvszerrel megszakítani is felesleges, mivel elvileg nem jön ki belőle sperma...pénzkidobás, és szerintem sok macera...
(aktus végén ellenőrizzétek hogy rendben van e az óvszer, és ennyi)
Most a második válaszomban mi nem volt normális? Figyi ha úgysem hallgatsz másokra akkor minek teszed fel a kérdést?
(oké az első válaszomban megengedtem egy poént, de egyébként teljesen reális indoklást vezettem le miért is felesleges ennyi védekezési mód)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!