Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygyűrű első használata. Tudnátok segíteni?
16-án, a menstruációm első napján tettem fel a hüvelygyűrűt. Az első kérdésem, hogy volt-e másnak is olyan, hogy utána napokig barnás folyása volt? Ez normális?
Ezen kívül az van a tájékoztatóban, hogy az első ciklusban 3 hétig "szünet nélkül" benn kell lennie - ez azt jelenti, hogy max. 3 órára sem lehet (szex miatt) kivenni? A későbbiekben ki lehet, azt tudom, de az elsőnél nem?
Sajnos a barátomat zavarja, ezért így nem tudunk szexelni:(
1. Gyakori az ilyen. Ha a második-harmadik gyűrűnél is pecsételsz/barnázol, menj vissza az orvoshoz.
2. Inkább orvost kérdezz meg.
Én is most használom először,de nekem azt mondta a dokim h 5. nap tegyem fel.Így nekem nem volt tőle barnás folyás :)
Nekem az vele a problémám h lecsúszik és mindennap többször kell igazítanom :( Neked ilyen nem volt?
Az én páromat nem zavarja h ott van,azt mondta nem érzi.
Én nem érzem egyáltalán.
A nőgyógyászom azt mondja, hogy a pasik nem szokták érezni, az enyém az első, akiről hall...Hm.
Jó neked h nem érzed,akkor nálunk fordítva van én érzem a pasim nem :D De jóóó.
Még várok vele picit aztán ha nem változik akkor nem fogom ezt használni mert zavaró tud lenni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!