Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehet ha elmentem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehet ha elmentem benne de tablettát szed?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel sexeltünk és én elmentem benne ! Viszont ő fogamzásgátló tablettát szed több mint egy hónapja! Tegnap kezdte el szedni a második havi adagot! Mekkora a valószínűség arra hogy terhes ? (Zuhanyoztunk utánna ha számít valamit!)

2013. jan. 23. 17:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem számít a zuhany a terhességbe, csak a higiéniába.

De amúgy gyógyszer mellett a terhesség esélye 0,01%

2013. jan. 23. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg, hogy a tabletta mennyi idő után nyújt védelmet, de szerintem nem kell aggódnotok!
2013. jan. 23. 17:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha rendesen szedi a gyógyszert és semmi más nem gyengítette le a gyógyszer hatását (pl. antibiotikum, hasmenés...) és olyan a gyógyszere, akkor már az első szem bevétele után véd. Ha nem olyan fajta, akkor pedig kb. 2 hét után van már védelem.

Amúgy javaslom figyelmetekbe a betegtájékoztatót, mert abban minden le van írva, hogy az adott gyógyszer mikortól véd és milyen hatások gyengíthetik.

Ha semmi ilyen nem történt, akkor már egy jó ideje nem okozna gondot, ha elmennél benne.

2013. jan. 23. 17:10
 4/10 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász javasolta hogy várjunk egy hónapot míg beszedi az első adag gyógyszert és utána csinálhatjuk ezt be is tartottuk és rendszeresen szedte illetve volt egy kis megfázása de arra nem kapott semmi komoly gyógyszert csak ilyen ACC-t csak attól tartunk hogy ennek ellenére is terhes lehet !
2013. jan. 23. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Az ACC nem befolyásol. Ha antibiotikumot kapott volna, akkor kellett volna a kiegészítő védekezés.
2013. jan. 23. 17:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem szedett semmilyen antibiotikumot és nem volt semmi!Akkor azt mondjátok hogy nincs mitől tartanunk?
2013. jan. 23. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs :)
2013. jan. 23. 17:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!! Remélem igazatok lessz!:)))
2013. jan. 23. 17:54
 9/10 laca_starr ***** válasza:

100 % - os védelem nincs, még akkor sem , ha betartasz minden orvosi utasítást. Tapasztalatból beszélek, sorstársak vagyunk, ilyen eset után született a lányom, aki most 3 éves.

Nem akarlak idegesíteni, csak látom, hogy senki sem ír igazat

2013. febr. 22. 23:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Azért tudod, hogy a te eseted nagyon-nagyon ritka.

És senki nem állította, hogy 1000 százalék, hogy nem lehet terhes a párja, ugyanis így ahogy írtad, semmi sem 100 százalékos.

De a legtöbb nő nem azért esik teherbe gyógyszer mellett mert tényleg mindenre odafigyelt, ami gyengíthette a gyógyszer hatását, órára pontosan szedte, nem volt hányása, hasmenése, hanem mert ezek közül valamelyik megtörtént és nem alkalmazott kiegészítő védekezést.

Amúgy azért baromi ritka. De persze van ilyen.

2013. febr. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!