Nem jött meg a menszeszem, és sajna nem tudtam elérni a dokimat 2 napig, ezért elmentem egy másikhoz. Ő felírt Norcolut tablettát nagy dózisban. Ki szedi és mit tud róla?
Rosszul tetted, hogy a dokidnak nem számoltál be róla.
Én még tini koromban szedtem, majd 20 éve, közti vérzésre. 2 hétig szedtem, utána megjött, és azóta sem volt közti vérzésem.
Ne hülyéskedj már, nem mondod komolyan, hogy napi 6 tablettát beszedtél????? Túladagoltad! Vagy a dokid írt el, vagy félreértetted, de a Norcolutból egyet, vagy kettőt szabad csak beszedni naponta!!!!!
Persze, hogy rosszul lettél, hiszen túladagoltad!
Nekem is többször kellet már Norcoluttal meghozni, 7 napig kellett szednem napi KÉT tablettát!
Rosszat nem teszel a Norcoluttal, ha előírásszerűen szeded, viszont szólnod kellett volna, hogy mennyit szedtél be belőle. A tájékoztatóban is benne van, hogy napi 1-2 szemet lehet szedni belőle.
6 szem? XD tejóóég...szép túladagolás!
A norolut tényleg megszünteti a korai terhességet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!