Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen tesztet ajánlotok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tesztet ajánlotok? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Lefeküdtem a barátommal és kiszakadt a gumi. Szedek gyógyszert, de félek, hogy mégis valami gond van. Hány nap után érdemes megcsinálni a terhességi tesztet? Ez kb. mennyibe kerül és milyen fajtát vegyek?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2009. aug. 31. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Mióta szedsz gyógyszert?Mert ha már legalább 1hónapja,akkor nem lesz gond!!Amúgy meg minek védekeztek gumival,gyógyszer mellett???!!!
2009. aug. 31. 16:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez a 3. levél. Azért védekezünk, mert voltak olyan mellékhatások, amiknek nem kellett volna. Azt mondta a nőgyógyászom, h inkább más módszerrel is védekezzünk, mert lehet, h nem ez a megfelelő gyógyszer a számomra, de még várjunk vele 1 hónapot és meglátjuk. Ezért is parázok annyira.
2009. aug. 31. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:

igaza van az elsonek... viszont ha szeretnel tesztet csinalni akkor csak nyugodtan... akarmelyik gyogyszertarban kaphato es nem is dragak. altalaban 10 nap utan szokjak mondani h kimutassa a lehetseges terhesseget. de kaphato mar olyan is ami 99% pontossagal kimutassa 5 nap utan.

remelem nem lesz gond

2009. aug. 31. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:
énis tabit szedek de néha csinálok tesztet mert nem bízom benne! szerintem egy teszt nem megnyugtató,hiszen van hogy hamis eredményt mutat, én általában egy drágábbat és egy olcsóbbat szoktam venni.
2009. aug. 31. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:

vegyel 2 kulonbozo fajtat es par nap kulonbseggel tesztelj (minimum 2) az "akio" utani napokban hiaba tesztelsz, ha megbizhato eredmenyt akarsz, leghamarabb 1 nappal kesobb tesztelj azutan a nap utan h meg kellett volna jonnie. az mese hogy par nap utan mar kimutatjak, neha igen, de legtobbszor nem. volt itt par napja 1 varandos anyuka bejegyzese, aki 1 halom kulonbozo tesztet csinalt, de csak 2 het keses utan kapott biztos valaszt. szoval mire jo a teszt, a 72 oras tabihoz mar igyis ugyis keso, ugyh folosleges elpazarolni a teszteket. vard ki amig kell menstrualj. 1 teszt 600-1500 FT korul van.

de en a helyedben elmennek surgosen a nogyogyaszhoz, elvegre ez az o szakterulete es o jobban tudja h allsz a fogamzas gatloddal. ha a 72 oran belul meg el tudsz menni hozza, mindenkepp tedd meg!!

2009. aug. 31. 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Lily teszt, két darabos, rossmannban kapható annyi mint másfajtából egy, 800-900 ft... így dupla vizsgálat fele annyiért, plusz megbízható teszt, egyszerűen használható csak nézd meg a dobozon hogy legyen egy nagy kettes mert van belőle egy darabos is. én már teszteltem vele többször és sosem hazudott.
2009. aug. 31. 19:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
2009. szept. 1. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!