Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki helyzet, mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
Egy gyereket nevelek egyedül és most nyár óta ismerkedünk egy férfival úgy, hogy amikor a gyermek az apukájánál van, akkor mi közös programot csinálunk. Egy hete megtörtént az első szex, ami fantasztikus volt, DE! képzeljétek, kilyukadt a gumi és terhes lettem. A teszt is kimutatta. Elég ciki, hiszen még nem is ismerjük egymást annyira és most nem tudjuk mit csináljunk. Azt mondja, hogy benne lenne, hogy csináljuk, neveljük fel együtt, még ha nem is ismerjük egymást annyira, mert szereti a kihivásokat. Én meg nem tudom mit tegyek. Ja. Majd jól otthagyna, ha nem tetszik neki mégsem a szitu, aztán ott maradok két gyerekkel, meg 140.000 Ft-tal... Tiszta ciki az egész helyzet.2013. jan. 21. 19:14
11/14 anonim válasza:
Egy hetes terhességet semmilyen teszt sem mutat ki.....:)
kamu
12/14 anonim válasza:
Bizony, hogy kamu!
Vedd elő a bioszkönyvedet és művelődj egy picit mielőtt kitalált történetekkel próbálnád etetni a népet!
Ciki!
13/14 anonim válasza:
mielőtt hülyeségeket írkálsz ki, tanulmányozd egy kicsit a bioszkönyvet kicsikém!:)
14/14 A kérdező kommentje:
Jelentem, nem vagyok terhes : ) Ma jött meg. És köszönöm a sok lehurrogónak az őszinte segitő válaszokat..: ))
2013. jan. 25. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!