Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom most mi a helyzet velem SOS?
Szóval 1 éve vagyok együtt a barátommal aktív nemi életet élünk fogamzásgátlót szedek 1 éve Belarát. Most ez a hét volt a szünet. Tegnap kellett volna megjönnie mindig pontosan szokott. Antibiotikumot (sumetrolim) szedtem 3 napig napi 4 szemet mert felfáztam. Most péntek van és semmi görcsöm sincs, csak barnázok de ez nem menzesz én nem szoktam barnázni nekem rendes vér szokott jönni. Lassan vége a hétnek és hétfőn már az újabb szelvényt kell elkezdenem de nem jött meg :/// A szünet mentes időszakban hétfőn, kedden, szerdán is élünk nemi életet és belém megy a barátom de 1 éven keresztül nem lett gyermekünk így.
Lehet, hogy terhes vagyok?
20/L
Az antibiotikum szedés alatt és a befejezése után még 7 napig alkalmaztatok kiegészítő védekezést (gumi)?
Ha nem, akkor könnyen lehet, hogy terhes vagy.
Vegyél egy tesztet!
Alkalmaztatok kiegészítő védekezést az antibiotikum kúra alatt és még utána egy hétig?
Ha nem, akkor bizony lehetsz terhes.
De akár alkalmaztatok, akár nem, mielőtt elkezded az új levelet, terhességi tesztet kell csinálni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!