Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló, mikor meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló, mikor meddig és hány évesen kezdtétek szedni?

Figyelt kérdés
Volt valami mellékhatása? Rövid esetleg hosszútávon. Aki miután abbahagyta mik voltak a "mellékhatásai"?
2013. jan. 21. 03:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

16 és fél évesen kezdtem el szedni (nőgyógyászati gondok miatt),háromfázisút írt fel először a doki, az nem volt jó,de már nem emlékszek,hogy mi volt vele a gond. Utána egyfázisút szedtem és 2 hónapja hagytam abba. Következő hónapban rendesen megjött,remélem nem is lesz probléma:)

19/l

2013. jan. 21. 04:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Először 18 évesen kezdtem szedni, akkor 4 éven keresztül szedtem, teljes libidómegszűnés és hüvelyszárazság lett a mellékhatása (csak ezt akkor még nem társítottam a fogamzásgátlóval).

Utána rendesen megjött. 3 év kihagyás után megint elkezdtem szedni, de fél év után abbahagytam, mert ismét előjöttek a már említett mellékhatások. 3 hónapja hagytam abba végleg.

2013. jan. 21. 04:48
 3/5 anonim ***** válasza:
18 évesen, kicsit híztam, szebb lett az arcbőröm, nem tudom a libidómra hogy hatott, de nem vagyok nagyon szexéhes. egy évig szedtem erős hormonhatásút, most váltottam gyengébbre, egyenlőre ennyi.
2013. jan. 21. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
2013. jan. 21. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
16 évesen
2013. jan. 21. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!