Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex mellékhatások?
Figyelt kérdés
Egy fórumon olvastam hogy egy nőnek tüdőembóliája lett egy másik spermicid készítménytől! A pharmatex-et ki szeretném póbálni csak most megrémített!2009. aug. 31. 05:46
1/4 anonim válasza:
Tüdőembólia?! Azt biztos nem ettől kapta, előbb el tudom képzelni, hogy valamilyen hormonális készítménytől. Nem lehet, hogy félreértettél valamit?
A spermicidek nem kerülnek be a véráramba, tehát ilyen komoly betegségeket tuti nem lehet tőlük kapni. Maximum ha valaki allergiás rá, akkor helyi irritáció szóba jöhet, ill. első használatkor égő érzés.
Nyugodtan próbáld ki, több, mint egy éve használom elégedetten.
21/L
2/4 anonim válasza:
Olvasd el a betegtájékoztatóját, le vannak írva a mellékhatások is.
3/4 anonim válasza:
mellékhatás? terhesség például...
4/4 anonim válasza:
Szia! Már hogy kapna az ember tüdőembóliát a spermicidektől? Hát én erről még nem hallottam! De most nagyon megrémítettél,mivel én is ilyet használok! Nem lehet hogy a fogamzásgátlótól kapta az illető?Vagy volt vmi más alapbetegsége,hajlama?
Hol olvastad,linkeld be kérlek a fórumcímet! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!