Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek véd már?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek véd már?

Figyelt kérdés

4.napja szedem a dienille fog.gátló tablettát. A doktor és a tájékoztató is azt mondta/írta hogy véd az első szemtől. Én viszont azért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is,hogy szerintetek megbízhatok-e benne a 4.szem után hogy nem leszek terhes,ha a párom belém élvez?

A segítő válaszokat köszönöm! :)

2013. jan. 20. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát én személy szerint a biztonság kedvéért, az első levél után mernék csak beledurrogni :D

Szóval 1 hónap. De én férfi vagyok, nem értek hozzá!

De tény, hogyha a doktor ezt mondta!

2013. jan. 20. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Elvileg az első szemtől véd, gyakorlatilag várnék vele 2 hetet, vagy akár az első levél beszedéséig.

Én is ezt szedem egyébként, én 2 hetet vártam vele, de az első szemtől kezdve nem védekeztünk, csak megszakítás volt. Utána meg már bennem ment el.

2013. jan. 20. 18:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind kettőtöknek :)
2013. jan. 20. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
attól függ mikor kezded szedni ha a menstruációd 1. napján akkor nem kell kiegészítő védekezés de ha menstruáció után kezded szedni akkor 2 hét
2013. jan. 20. 19:04
 5/8 A kérdező kommentje:
1 napján kezdtem,köszönöm :)
2013. jan. 20. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
elvileg es gyakorlatilag is ved ha az 1.napot kezdted el szedni,nagyon kicsi az eselye hogy meg nem ved,de elofordulhat.es igen,a tajekoztatoban is ez van irva.en mar a 3.napon lefekudtem baratommal,belem elvezett es minden rendben van volt.:) ez tortent 2 eve
2013. jan. 21. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a barátommal az 5-ik szemnél szexeltem először (belém is ment) onnantól meg minden második nap kb és rendesne megjött, tehát ha nem felejted el bevenni akkor az első szemtől kezdve hat :)
2013. jan. 21. 20:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!! :)
2013. jan. 24. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!