Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy terhes vagyok? Mit tennétek a helyemben?
a legérzékenyebb teszt is 3 nap után mutatja ki (bár nem értem ez, hogy lehetséges, mikor csak a beágyazódás 10-14 nap)
Esemény utánit viszont még bőven bevehetsz. Szóval rohanás az ügyeletre, vagy a háziorvoshoz, vagy az ambulanciára, vagy a nőgyógyászhoz! Recept és patika!
Persze anyud ezt nem értené... Ő soha nem szexelt, és ő soha nem volt 16 éves, és téged sem ő szült meg ott ahol te épp bejáratod magad... -.-
Ha tudod hogy h.lye vagy akkor miért nem teszel ellene? Ja mert h.lye vagy...
Ilyen teszt nincs. És meg is érdemelnéd, hogy terhes legyél, ennyi ésszel...
Nem gondolsz ilyenekre?? Akkor kívánom, hogy ikrek legyenek.
Vajon nekem miért sikerül mindig gondolnom ilyenekre, bármennyire is kívánom? Mert felelősségteljes vagyok, és tisztában vagyok a következményekkel!
Ha nem mersz elmenni, akkor idegeskedj csak, amíg meg nem jön. Vagy akár amíg 2x meg nem jön, ugyanis vannak, akik terhesen is menstruálnak.
Szerintem egy abortusz vagy egy gyerek sokkal cikibb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!