Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Andruwzz kérdése:
Barátnőmmel ma voltunk együtt és hát mért is ne kiszakadt az a kib. gumi és csak a végén vettem észre amikor már elmentem benne. Szerintetek mennyi az esély hogy teherbe esik?
Figyelt kérdés
Na tehát a menstruációja utáni első napon volt tehát 13án jött meg neki és 17én voltunk együtt, szerintetek mit csináljunk? Menjünk esemény utáni tabiért vagy ne? Légyszi értelmes válaszokat adjatok és ne lebaszást mert nem hülyeségből történt hanem egy "baleset" miatt. Az értelmes válaszokat előre is köszi! :/:)#menstruáci után #kiszkadt óvszer
2013. jan. 17. 17:12
21/27 A kérdező kommentje:
én 18 vagyok a barátnőm pedig most lessz 16 szal nem kis 15 évesek vagyunk köszi a degradáló kommenteket... elvileg megtudjuk majd ma oldani szóval majd írok h mi volt. aki értelmeseket írt annak köszönöm szépen még1szer.
2013. jan. 18. 12:38
22/27 anonim válasza:
a barátnő 15 szóval eltaláltam,nem csodálom,hogy az anyját érdekli mi van a lányával,pláne ha te már meg is dugtad
23/27 Jake001 válasza:
szerintem tanuld meg az előjátékot, aztán nem fog kiszakadni a gumi a szárazságtól :)... vagy a barátnőd TIZENÖT azaz 15 évesen még túl fiatal ? hmmm... hát rohadjak meg hogy ilyen degradálót írtam !
24/27 anonim válasza:
"most lessz 16 szal nem kis 15 évesek vagyunk"
Ahha, értem :D
25/27 anonim válasza:
Én inkább elmennék most dokihoz, akár úgy, hogy bevallom anyámnak mi történt. Minthogy 1 hónap múlva abortuszra menjek.
De ti tudjátok.
26/27 szántóvető válasza:
És a szülő mit fog csinálni?varázspálcával eltünteti az embriót?ezt ti is meg tudjátok oldani,a szülő élje tovább az életét szép nyugodtan és dolgozzon.
27/27 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek aki írt és leszólt meg minden nem lett semmi baj.
2013. febr. 8. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!