Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Andruwzz kérdése:
Barátnőmmel ma voltunk együtt és hát mért is ne kiszakadt az a kib. gumi és csak a végén vettem észre amikor már elmentem benne. Szerintetek mennyi az esély hogy teherbe esik?
Figyelt kérdés
Na tehát a menstruációja utáni első napon volt tehát 13án jött meg neki és 17én voltunk együtt, szerintetek mit csináljunk? Menjünk esemény utáni tabiért vagy ne? Légyszi értelmes válaszokat adjatok és ne lebaszást mert nem hülyeségből történt hanem egy "baleset" miatt. Az értelmes válaszokat előre is köszi! :/:)#menstruáci után #kiszkadt óvszer
2013. jan. 17. 17:12
11/27 anonim válasza:
A gumi meg csak úgy szakad és szakad mi? Hübele módszer nem jó fog. gátlásként! Ha szereted vigyázol, ha nem szívás!
12/27 anonim válasza:
Kérdező, mikor elkezdtetek szexelni, arra is gondolnotok kellett (volna), hogy esetleg majd kiszakad a gumi és gondolnod kellett volna arra, hogy igen, akkor majd el kell mennetek a tablettáért...Szóval erről ennyit, nyomás... Inkább egy kis kellemetlenség, mint egy nagy. Ugye?
13/27 Solarian válasza:
Tabletta. Mind1 milyen áron. Akármilyen kicsi is az esély. Annak is kicsi az esélye, hogy beléd csap a villám, mégis meghalnak benne néha emberek.
14/27 A kérdező kommentje:
jó okés persze mindenre kéne gondolni de nem gondoltam. eddig minden okés volt sose szakadt ki gumi nem gondoltam hogy pont most fog:s és jól helyeztük fel a gumit lehet az volt a gond hogy nem volt meg az elegendő sikosság a vége felé:s nem a kellemetlenség miatt nem megoldható hanem mer nem:s barátnőm elég szar helyzetbe van otthon az kb sehova se mehet hogy ne tudjon róla az anyukája és ráadásul suliba is járunk:s
2013. jan. 17. 17:34
15/27 anonim válasza:
Mindenkivel előfordulhat, hogy elszakad a gumi, ne cseszegessétek már.
Irány az orvos, bármi áron írassátok fel az esemény utáni tablettát.
16/27 anonim válasza:
Mi értjük nem kell ecsetelni, hogy milyen nehéz megoldani, de szerintem egy gyereket nehezebb eltartani, meg azt bevallani majd, hogy hát összejött.... Erről van itt szó.
17/27 A kérdező kommentje:
nem azért ecsetelem hogy kihúzzam magam ebből hanem azért mert tényleg nehéz megoldani és mivan ha nem tudjuk mondjuk megoldani?:/ és nem a mi hibánkból?:/
2013. jan. 17. 17:44
18/27 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy követi az anyja és nehezen megoldható dokihoz menni! Ez a terhességet nem fogja érdekelni. Ha nem akartok gyereket, akkor holnap reggel elmentek a nőgyógyászhoz, és megveszitek a bogyót a patikában. Ennyi. Pont.
19/27 anonim válasza:
miért érzem azt hogy nem vagytok többek 15nél? menjetek el dokihoz,és nem kellett volna szexelni,vállaljátok a következményeket tessék elmondani anyukának mi a gond
20/27 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Ez olyan dolog ami előfordulhat, szóval szépen elmondjátok otthon, elmenetek dokihoz és letudtátok.
Jaaa, vagy hogy még gyerekek vagytok, igen ez itt a gond. A szüleiteknek fogalmuk sincs hogy miket csináltok együtt. Hát gratulálok, ezt jól összehoztátok.
Amúgy eláruljátok hogy hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!