Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy vezettétek rá anyukátokat, hogy szeretnétek elmenni fogamzásgátlót felíratni?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja időnként találkozgatok egy pasival, és volt, hogy lefeküdtünk, használtunk gumit, de volt h kiszakadt (eseményutáni tablettát kellett bevennem), meg nem volt az igazi... 2 hónapja anyum azt mondta, h ha így folytatom akkor menjek el orvoshoz tablettákért (de eléggé fura stílusban mondta, mintha nem örülne neki). Azóta viszont erről nem esett szó, én viszont szeretném elkezdeni szedni a tablettákat, mert akkor nem kellene soha aggódnom h nem e maradtam terhes véletlenül, sokkal jobban tudnám élvezni. De szeretném ha anyum is elkísérne, főleg h első alkalmam lesz a nőidokinál. Nem tudom, hogy állíthatnék neki oda, mit mondhatnék neki. Tippek?2013. jan. 15. 22:49
11/14 anonim válasza:
Nyilván nem örül neki anyukád, hogy 18 évesen dugogatsz egy pasival, aki nem is a csávód. Arra azonban gondolj, hogy csomó mindent -ha gyereket nem is,- elkephatsz.
Például.: HIV+, HPV (gusztustalan szemölcsök és életed végéig fertőző maradsz még tünet nélkül is), nemi herpesz,
A kevésbé utálatosak (baktériumok): Szifilisz, tripper, kankó, klamédia
Ezen kívül: candida, egyéb gombák.
Ennyire csúnya vagy, hogy nem telik rendes pasira?
23F
12/14 A kérdező kommentje:
tudom, hogy egyéb betegségeket így elkaphatok, de nem cserélgetem olyan gyorsan a szex partnereimet, és ilyenre odafigyelek...nem fekszem le akármilyen jött-mentel... idáig 2 pasival voltam, csak egyszerűen nem szeretem a kötődést, ezért nem járok velük.
2013. jan. 17. 22:35
13/14 anonim válasza:
Pár hónapja találkozol a pasival (pasikkal) alkalmanként van sex, és tablettát akarsz feliratni? Minek? Ne mond már, hogy nem bírod ki óvszerrel? A betegségek ellen csak az ovszer véd, ez nem kotottség. Én azt mondom, h maradj még az ovszer mellett, kár a tested hormonjait buzerálnod, foleg ilyen indokkal.
14/14 A kérdező kommentje:
de mikor óvszerrel csináljuk jobban fáj, és egyszerűen ott van bennem h mi van HA...
2013. jan. 20. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!